Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Πιστεύετε στα πνεύματα, τα φαντάσματα, το υπερφυσικό κ.λπ.;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Πιστεύετε στα πνεύματα, στα φαντάσματα, στο υπερφυσικό, κλπ;

Το πλαίσιο γύρω από την ερώτηση ήταν το εξής:

Πολλοί Ταϊλανδοί πιστεύουν στο υπερφυσικό και στα φαντάσματα, όποιος έχει περάσει οποιοδήποτε χρόνο στη χώρα το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για πολλούς ξένους κατοίκους ή αναγνώστες, και συχνά οι ιστορίες που συζητούν φαντάσματα ή πνεύματα αντιμετωπίζονται με γέλια ή δυσπιστία από τους πρώην πατέρες. Θέλαμε λοιπόν να μάθουμε τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Αν κάποιος έχει κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ιστορίες φαντασμάτων να μοιραστεί ή να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ πιστεύετε, κάντε το επίσης.

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις είναι δικές του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων ενημέρωσης TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

Ρον Μ-Ναι. Glenfiddich. Το τζιν του Γκόρντον. Laphroaig. Καπετάν Μόργκαν. Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται να είναι λίγοι από αυτούς τώρα. Τους έλκουν τα χρήματα, επομένως πρέπει να νιώθουν την οικονομική πίεση

- = - = - = - = -

Roger M-Ναι, είχα χτυπήσει δυνατά την πόρτα του Condo μου χωρίς κανέναν εκεί και με το condo μου κλειδωμένο ξαπλώνω στο κρεβάτι αφού ξύπνησα και ένιωσα κάτι να με σπρώχνει στο στομάχι μου, κανένας εκεί. Ο Ummonthong μου, ένα ταϊλανδέζικο μωρό φάντασμα, συγγνώμη για την ορθογραφία, ήρθε σε μένα στο όνειρό μου και μου έδειξε τον Ταϊλανδό φίλο της φίλης μου. Τα δυνατά μου χτυπήματα στην πόρτα του διαμερίσματός μου ακούστηκαν επίσης από τον Ταϊλανδό φίλο μου, ο οποίος είπε ότι είχα παρέα και όταν δεν είδαμε κανέναν εκεί ή στο διάδρομο είπε ότι ήταν ο Ummonthong μου που έπαιζε φάρσες.

-=-==-=-=-

Tim I-Περίπου όσο πιστεύω ότι οι περιορισμοί και η τρέλα Covid θα τελειώσουν τον επόμενο μήνα

-=-=-==-=

Ο David G-More φοβάται περισσότερο τον Covid τώρα παρά τα φαντάσματα

-=-=-=-=–

Robert P-Όχι μέχρι να πεθάνω και να δω τι θα συμβεί, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να ελέγξεις το κορίτσι σου από την Ταϊλάνδη

-=-=-=-=-=-

Victor R-Ενδιαφέρον θέμα. Η σύντομη απάντηση είναι ότι όχι, δεν πιστεύω σε αυτά. Τούτου λεχθέντος, έχω δει δύο πράγματα που θα μπορούσαν να περιγραφούν ως φαντάσματα και το ένα έγινε μάρτυρας από άλλο άτομο. Η επιστημονική πλευρά μου λέει ότι δεν είδα "φάντασμα", αλλά ξέρω ότι είδα ΚΑΤΙ που άλλοι θα περιέγραφαν ως τέτοιο.

-=-=-=-==-

Daniel B-Απολύτως όχι (Είχε πολλές παρόμοιες απαντήσεις-συντάκτης)

- = - = - = - = - =

David L-Φυσικά πιστεύω, έχω άγρυπνες νύχτες που ανησυχώ για αυτό

-=-=-=-=-=-

Jeff W-Ο Ταϊλανδός σύντροφός μου το κάνει, εγώ όχι.

-=-=-==–=

Chris M-Περίπου όσο πιστεύω τα στοιχεία TAT & Covid

-==-=-=-=-

John W-Μόνο όταν επισκέπτεστε χώρους μπαρ ή WS (Walking Street) στις μέρες μας.

-=-=-=–=-=-

Η συντριπτική πλειονότητα των ξένων αναγνωστών είπε όχι, ωστόσο, μια παρόμοια πρόσφατη δημοσκόπηση μεταξύ των Ταϊλανδών αναγνωστών έδειξε την αντίθετη γνώμη, σημειώνουμε, η οποία δείχνει διαφορά στην κουλτούρα και τις γενικές πεποιθήσεις. Η φωτογραφία εξωφύλλου, παρεμπιπτόντως, είναι ένα τοπικό νεκροταφείο που δείχνει ταινίες για φαντάσματα εδώ στο Chonburi. Ναι, πραγματικά-Editor.

-=-=-=-=-=-=-

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα! Μείνετε συντονισμένοι για άλλον αναγνώστη Talkback ΠΟΛΥ σύντομα! Εκτιμούμε τα σχόλια και τις σκέψεις ΟΛΩΝ! Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να απαντήσετε, πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/