Ένα σχέδιο για να φέρει χριστουγεννιάτικη χαρά σε μειονεκτούντα παιδιά στην Μπανγκόκ θα επεκταθεί στην Πατάγια τον επόμενο χρόνο

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Η Progressive Language Arts μοιράζει εορταστικά δώρα και πακέτα τροφίμων σε 100 παιδιά στην πρωτεύουσα αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Gifts for Kids. 

Το σχολείο ξένων γλωσσών, που εδρεύει στο Soi On Nut 70/1 στην περιοχή Prawet της Μπανγκόκ, ξεκίνησε το έργο τα περασμένα Χριστούγεννα με εκπαιδευτικά δώρα και δέματα τροφίμων για 35 παιδιά από μειονεκτούντα περιβάλλοντα.

«Μετά από χορηγία 6,000 μπατ πέρυσι, καταφέραμε να λάβουμε 45,000 μπατ φέτος χάρη στη γενναιοδωρία των χορηγών μας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Sarisa Raktham.

«Αυτό θα μας επιτρέψει να μοιράσουμε 100 δώρα και 100 πακέτα τροφίμων αυτά τα Χριστούγεννα. Το επόμενο έτος στοχεύουμε να φτάσουμε τα 1,000 δώρα και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε το έργο στην Πατάγια μοιράζοντας 500 δώρα εκεί».

Οι κύριοι χορηγοί του προγράμματος είναι το Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ταϊλάνδης (BCCT) και η Minor Food Group.

Η Sarisa ξεκίνησε το Progressive Language Arts τον Φεβρουάριο του 2020 με τον Αμερικανό σύντροφό της Chris Kayne.

Ο Kayne πήρε την ιδέα για Δώρα για παιδιά από τις σχολικές του μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν αυτός και οι άλλοι μαθητές θα λάμβαναν χριστουγεννιάτικα δώρα από την τοπική εκκλησία.

«Πέρυσι τα δώρα μας είχαν επιστημονική οπτική. Ένα δώρο όπως το Lego τους επιτρέπει να παίζουν αλλά γίνεται και εκπαιδευτικό εργαλείο», είπε ο Kayne, υπεύθυνος μάρκετινγκ του σχολείου.

«Ήταν συγκινητικό πέρυσι να βλέπω τα πρόσωπα των παιδιών όταν έλαβαν τα δώρα τους. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν πολλά, οπότε ήταν υπέροχο να τα βοηθήσω».

Ο πατέρας της Sarisa, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία κοινωνικής ανάπτυξης, επιλέγει τα παιδιά για να λάβουν δώρα.

Προοδευτικές Γλωσσικές Τέχνες (www.progressivelanguagearts.com) διδάσκει συνομιλητικά και επιχειρηματικά Αγγλικά και Ταϊλανδικά σε μαθητές που κυμαίνονται από προσχολική ηλικία έως στελέχη. Τα περισσότερα είναι παιδιά από την Ταϊλάνδη ηλικίας 4-12 ετών. Το σχολείο έχει και ορισμένους εταιρικούς πελάτες.

«Τα παιδιά της Ταϊλάνδης μαθαίνουν αγγλικά στο σχολείο, αλλά θέλουν επιπλέον δίδακτρα ένας προς έναν», είπε η Sarisa.

«Η πανδημία του Covid-19 ήταν καλή για την επιχείρησή μας, επειδή όλα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Έδωσε τη δυνατότητα στο σχολείο να γίνει πιο κερδοφόρο πιο γρήγορα».

Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο της Sarisa είναι στην εμπορική τέχνη και το μάρκετινγκ. Μετά το πανεπιστήμιο, λειτούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση λιανικής για 15 χρόνια και στη συνέχεια εργάστηκε στα logistics για δύο χρόνια ως επόπτρια διαχείριση έργων.

Λεζάντα φωτογραφίας: Η Sarisa Raktham δίνει ένα μάθημα αγγλικών σε ένα παιδί από την Ταϊλάνδη στο Progressive Language Arts στο Prawet της Μπανγκόκ. 

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/