Ποικίλα φυτά αξίας άνω των 100,000 μπατ κλάπηκαν από την Έκθεση Τροφίμων και Βοτάνων της Pattaya

Πατάγια -

Ποικιλόμορφα φυτά αξίας άνω των 100,000 μπατ έχουν κλαπεί από την Έκθεση Τροφίμων και Βότανων της Pattaya.

Η Pattaya News έχει λάβει παράπονα από τέσσερις πωλητές Variegated φυτών στην έκθεση Τροφίμων και Βοτάνων της Pattaya στην πλατεία Xzyte Pattaya.

  1. Η κυρία Panadda Udomnark, 42 ​​ετών, είπε ότι έχασε φυτά Variegated συνολικής αξίας 32,900 μπατ.
  2. Η κ. Sudarat Sangsuriya, 34 ετών, είπε ότι έχασε φυτά Ποικιλόμορφα συνολικής αξίας 20,800 μπατ.
  3. Ο κ. Kanisorn Wongkaew, 52 ετών, είπε ότι έχασε φυτά Variegated συνολικής αξίας 90,000 μπατ.
  4. Η κα Ilada Kim, 25 ετών, είπε ότι έχασε ένα φυτό Variegated αξίας 500 μπατ.

Έχουν ήδη αναφέρει την υποτιθέμενη κλοπή στην Αστυνομία της Πόλης της Πατάγια για συνολικά 112,700 μπατ χαμένων Ποικιλιών φυτών που φέρεται να έχουν κλαπεί.

Πλάνα CCTV που προβλήθηκαν στα μέσα ενημέρωσης του TPN φαίνεται να δείχνουν έναν ύποπτο κλέφτη, άγνωστης εθνικότητας, που φαίνεται να είναι γύρω στα τριάντα και φορώντας καπέλο και μάσκα, να κλέβει αυτά τα φυτά στις 19 Δεκεμβρίουth από τις 6:00 π.μ. έως τις 7:00 π.μ. από την έκθεση βοτάνων που ήταν κλειστή αυτές τις ώρες.

Η κ. Sudarat είπε στο TPN media, «Ο κλέφτης έκοψε πολλά φύλλα φυτών και πήρε τις ρίζες τους που μπορούν να καλλιεργηθούν. Δεν υπήρχαν φρουροί ασφαλείας εκείνη την ώρα στην περιοχή. Αυτός ο κλέφτης φαινόταν ότι ήξερε τι έκαναν και είχε γνώση της βοτανικής, στοχεύοντας συγκεκριμένα φυτά και τύπους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και την κλοπή.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.