Ο οδηγός γλιτώνει από σοβαρούς τραυματισμούς μετά από ατύχημα με φορτηγό στο Ban Bueng

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Top News / Wisarn

Ban Bueng -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με στύλο ρεύματος μετά από σύγκρουση με δεύτερο όχημα στο Ban Bueng.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον αριθμό 3138 Road στην υποπεριοχή Klong Giw λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες πρώτης ανταπόκρισης έφτασαν στο σημείο νωρίς το απόγευμα για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό βυθισμένο σε έναν τηλεφωνικό στύλο στην κεντρική κράτηση. Ο οδηγός, ο κ. Sonkwan Jimanang, ηλικίας που δεν αναφέρεται, είχε υποστεί ελαφρά τραύματα, αλλά συμφώνησε να επισκεφτεί ένα τοπικό νοσοκομείο για έναν τακτικό έλεγχο.

Ένας δεύτερος οδηγός φορτηγού, το όνομα του οποίου δεν γνωστοποιήθηκε, είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Σκέφτηκα στο πίσω μέρος του φορτηγού του κ. Sonkwan προτού χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και προσκρούσει στον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν τραυματίστηκα».

Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε τη σύγκρουση του δεύτερου οδηγού στο όχημα του Sonkwan και οι αρχές επιβολής του νόμου τον οδήγησαν για περαιτέρω συνεντεύξεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Top News / Wisarn

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.