Δύο κάτοικοι της περιοχής τραυματίστηκαν σοβαρά από έκρηξη δεξαμενής αερίου στην αποθήκη Ban Bueng

Ban Bueng -

Δύο κάτοικοι της περιοχής τραυματίστηκαν σοβαρά όταν μια παλιά δεξαμενή αερίου εξερράγη σε αποθήκη στην περιοχή Ban Bueng του Chonburi σήμερα, 19 Δεκεμβρίου.

Αξιωματούχοι από το αστυνομικό τμήμα Ban Bueng μαζί με πυροσβέστες και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στην αποθήκη της δεξαμενής αερίου αφού ειδοποιήθηκαν για το συμβάν. Ο καπνός από την έκρηξη φάνηκε να επιπλέει από το σημείο. Οι τραυματίες βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Η αρχική εξέταση αποκάλυψε ότι οι δύο ήταν αδέρφια, ο Somphon Kuakhamchard, 55 ετών, και ο Prapas Kuakhamchard, 50, που προσλήφθηκαν για να σπάσουν πολλές δεξαμενές 200 λίτρων για 10 μπατ το καθένα στην αποθήκη.

Ο μάρτυρας Ποραμέτ Αιμπία, 35 ετών, που έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες είπε στην αστυνομία ότι ήρθε στο σημείο αφού άκουσε την έκρηξη και εντόπισε τους τραυματίες να βγαίνουν από τη φωτιά, με τα ρούχα τους να καίγονται. Στη συνέχεια έβγαλε τα φλεγόμενα ρούχα τους και τα σκέπασε με μια κουβέρτα πριν παραδοθούν στο νοσοκομείο Ban Bueng.

Οι κάτοικοι του χωριού είπαν ότι η αποθήκη μάζευε πλαστικά, απορρίμματα και αρχαιότητες. Η έκρηξη μπορεί να συνέβη όταν και οι δύο άνδρες χρησιμοποιούσαν πέτρες λείανσης και εργαλεία κοπής χάλυβα για να κόψουν τις δεξαμενές που εξακολουθούσαν να περιείχαν εύφλεκτες ουσίες, προκαλώντας πιθανώς συμπίεση και εκρήξεις.

Οι τραυματίες εξακολουθούσαν να νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο και θα έπαιρναν συνέντευξη από τις αρχές επιβολής του νόμου υπό κανονικές νομικές διαδικασίες μετά την ανάρρωσή τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.