Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow θα λανσάρει τον νυχτερινό ζωολογικό κήπο Khao Kheow

Σρι Ράτσα-

Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow εγκαινιάζει το «Khao Kheow Night Zoo», που αποτελείται από νυχτερινές περιηγήσεις στο πάρκο και τον ζωολογικό κήπο που επιτρέπουν στους επισκέπτες να δουν πώς συμπεριφέρονται τα ζώα το βράδυ.

Ο διευθυντής του Ανοιχτού Ζωολογικού Κήπου Khao Kheow, κ. Taywin Rattanawongsawat, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN το περασμένο Σαββατοκύριακο: «Αυτή η εποχή είναι οι πιο χαρούμενες γιορτές, η εποχή του χρόνου και το φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς. Ως εκ τούτου, πρόκειται να ξεκινήσουμε μια νέα δραστηριότητα, τον «Νυχτερινό Ζωολογικό Κήπο Khao Kheow».

“Λειτουργούμε το Khao Kheow Night Safari για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ωστόσο, θέλαμε να κάνουμε βελτιώσεις και να επισημάνουμε τις περιηγήσεις στους επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς πολλοί άνθρωποι, ειδικά εγχώριοι επισκέπτες, και ορισμένοι ξένοι τουρίστες έχουν αρχίσει να επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο για άλλη μια φορά." εξήγησε ο Taywin.

«Ο νυχτερινός ζωολογικός κήπος επιτρέπει επίσης στους τακτικούς επισκέπτες μας να δουν το πάρκο και τα ζώα με εντελώς νέο φως και είμαστε σίγουροι ότι οι κάτοικοί μας της περιοχής θα απολαύσουν επίσης το γεγονός», πρόσθεσε ο Taywin.

«Ο νυχτερινός ζωολογικός κήπος Khao Kheow» θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίουth, 2021. Ένα εισιτήριο για ενήλικες είναι 250 μπατ και για παιδιά 150 μπατ ανά διανυκτέρευση. Για να κλείσετε εισιτήρια, καλέστε στο 096-9742546.» δήλωσε ο Taywin.

@thepattayanewsenglish

#ข่าวtiktoknews #pattayanews #ข่าววันนี้ #ข่าว #tiktokthailand #thepattayanews #thainews #tiktoknews #ข่าวtiktok #pattaya

♬ Victory(完整版) – Δύο βήματα από την κόλαση

Το TPN media προσθέτει ότι δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα υπήρχε διαφορά τιμής για ξένους υπηκόους ή τουρίστες ή εάν μια άδεια εργασίας, η απόδειξη διαμονής, η άδεια οδήγησης της Ταϊλάνδης ή άλλα στοιχεία θα εξασφάλιζαν την ίδια τιμολόγηση και ενημερώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες πρέπει να επικοινωνήστε απευθείας με το πάρκο με αυτήν την ερώτηση.

“Στις 31 Δεκεμβρίουst θα διοργανώσουμε μια εκδήλωση αντίστροφης μέτρησης για την Πρωτοχρονιά στο ζωολογικό κήπο και έχουμε περιορισμένα διαθέσιμα εισιτήρια. Έχουμε και χώρους κατασκήνωσης κοντά στη λιμνοθάλασσα μας, για όσους θέλουν να περάσουν τη νύχτα στο ζωολογικό κήπο.» κατέληξε ο Taywin.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.