Θέλετε να φροντίσετε το κατοικίδιό σας με την κατάλληλη ασφάλιση στην Ταϊλάνδη; Εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Ταϊλάνδη-

  Έχετε, ή σχεδιάζετε να αποκτήσετε, ένα κατοικίδιο στην Ταϊλάνδη;

Πολλοί το γνωρίζουν, αλλά όχι πολλοί γνωρίζουν πιθανές ασφαλιστικές επιλογές εκεί έξω και δεν θέλουν να κολλήσουν με εκπληκτικούς λογαριασμούς σε κτηνιάτρους ή νοσοκομεία εάν τα αγαπημένα τους κατοικίδια αρρωστήσουν ή αρρωστήσουν.

Μας ρωτούν σε τακτική βάση σχετικά με τις επιλογές ασφάλισης για κατοικίδια και ως εκ τούτου, έχουμε μια επιλογή για εσάς, τους αναγνώστες μας, να ελέγξετε.

Η Masii Group/Thai Viwat Insurance παρουσιάζει προσιτές, ολοκληρωμένες ασφαλιστικές επιλογές για τους αναγνώστες μας, για όσους τη χρειάζονται για ένα πιθανό μελλοντικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

  Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ. Για τους Άγγλους αναγνώστες μας, αλλάξτε τη γλώσσα σε Αγγλικά, επάνω δεξιά γωνία.

Ή, συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας παρακάτω:

Αποποίηση ευθύνης: Η Masii/Thai Viwat Insurance είναι μια ξεχωριστή οντότητα από την TPN National, η οποία δεν τις κατέχει ούτε τις διαχειρίζεται και οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα σχέδιά τους θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς, όχι στα μέσα TPN. Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους. Το TPN National παραμένει αμερόληπτο και ουδέτερο όσον αφορά τυχόν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις αγορές και τις αποφάσεις των αναγνωστών και παρουσιάζει αυτό το σχέδιο απλώς ως επιλογή για τους αναγνώστες μας.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/