Χριστουγεννιάτικο κέικ Chateraise που εισάγεται από την Ιαπωνία, σε προσφορά στο Tasty Pattaya, Sri Racha τώρα για κράτηση!

Πατάγια/Σρι-Ράτσα

Το Tasty Grill Bar&Café, το minimart στο Pattaya Pratumnak και η Sriracha άρχισαν να κάνουν κράτηση για χριστουγεννιάτικο κέικ 1st μάρκας “Chateraise†από την Ιαπωνία, όλα εισαγόμενα από την Ιαπωνία!

 

Τώρα, μπορείτε να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε πρώτα για τις χριστουγεννιάτικες τούρτες του Chateraise στο Tasty και μπορείτε να λάβετε δωρεάν κουπόνια ποτών του Tasty Café για καφέ και αναψυκτικά για αγορές άνω των 500 THB!

*Για να κλείσετε μια τούρτα, πρέπει πρώτα να πληρώσετε για να κλείσετε τη χριστουγεννιάτικη τούρτα και μπορείτε να λάβετε ένα κουπόνι ποτού μετά την πληρωμή.

*Οι κρατήσεις ΔΕΝ μπορούν να αλλάξουν για κανένα λόγο.

*Στο Tasty Pattaya, μπορείτε να κάνετε κράτηση για χριστουγεννιάτικες τούρτες μόνο στις 24th του Μεσημέρι Δεκεμβρίου 2021 στο Tasty Pattaya Cafe

*Στο Tasty Sriracha, μπορείτε να κάνετε κράτηση για χριστουγεννιάτικες τούρτες για παραλαβή μόνο από τις 23 έως τις 25th του Δεκέμβριος 2021 στο Tasty Sriracha στο «Harmoniq Residence». Πρέπει να επιδείξετε την ταυτότητά σας για να εισέλθετε στο Tasty Sriracha λόγω της πολιτικής του Residence.

 

Χριστουγεννιάτικα κέικ Chateraise 2021 στο Tasty!

 

Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα κέικ του Chateraise, όλα εισάγονται από την Ιαπωνία!

Χριστουγεννιάτικο κέικ Β 1500 THB (18 εκ.)

 

Πώς να κάνετε κράτηση και να λάβετε

 

Στο Tasty Pattaya (Pratumnak)

Καλέστε ή επισκεφτείτε τον διευθυντή για να κλείσετε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα και να πληρώσετε εκ των προτέρων.

Μπορείτε να το λάβετε στις 24του Δεκεμβρίου2021 απόγευμα στο Tasty Pattaya Café

 

Χάρτης

https://goo.gl/maps/G7xYqibzd5x7rkoC6

Ή, επικοινωνήστε με την παραγγελία σας και το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, το e-mail σας παρακάτω και ακολουθήστε για να πληρώσετε πρώτα για να κάνετε κράτηση.

Μετά την πληρωμή, η κράτησή σας επιβεβαιώνεται και θα σας σταλεί απόδειξη κράτησης.

Νόστιμο Café και Minimart

Τζιν (Αγγλ.)

Ε-mail rezerv@unixx.club

Wire 0857417451

 

Στο Tasty Sriracha(HarmoniQ)< μόνο ταϊλανδέζικη γλώσσα>

Ελάτε στο Tasty Sriracha στο HarmoniQ Residence, πρέπει να δείξετε την ταυτότητά σας για να μπείτε εδώ λόγω των πολιτικών διαμονής.

Αφού μπείτε στην κατοικία, επισκεφθείτε το μίνι μάρκετ Tasty Sriracha στο λόμπι.
(Μόνο ταϊλανδέζικη γλώσσα, δεν υπάρχει προσωπικό που να μπορεί να μιλήσει αγγλικά)

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για παραλαβή από τις 23 έως τις 25th του Δεκέμβριος στο Tasty Sriracha

 

Χάρτης

https://goo.gl/maps/p28QkRfQxMbLLXoAA

 

Ή, επικοινωνήστε εδώ (μόνο στην ταϊλανδέζικη γλώσσα)

Νόστιμο Café και minimart

Γραμμή (QR)

Πείτε: 0930235149

Facebook: https://www.facebook.com/Tasty-Cafe-Bar-Pattaya-108406530966057/

 

Σχετικά με το Tasty Grill bar&Café, minimart

 

Το Tasty Minimart, Grill, Bar και Cafe στην Pattaya και στο Si Racha είναι έτοιμο για εσάς αυτή την υψηλή σεζόν!
https://thepattayanews.com/2021/03/31/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-october-2021/

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/