Νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής με έναν έφηβο στο Chonburi

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Mueang Chonburi-

Ένας 20χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι αφού φέρεται να προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν έφηβο φρουρό ασφαλείας σε μια πολυκατοικία στην περιοχή Mueang Chonburi.

Η Αστυνομία Samet ειδοποιήθηκε για το ατύχημα μπροστά σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποσυνοικία Samet το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αστυνομία και ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον τραυματισμένο νεαρό άνδρα, ονόματι κ. Τζακ, 20 ετών. Είχε υποστεί τραύματα από μαχαίρι στο στομάχι του και αιμορραγούσε βαριά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για βοήθεια. Εν τω μεταξύ, ο ύποπτος, ο κ. Kajon Srisopa, είχε τραπεί σε φυγή πριν από την άφιξη των αρχών επιβολής του νόμου, σύμφωνα με μάρτυρες.

Ο κ. Teerawut Kantawong, οδηγός παράδοσης φαγητού που είδε το περιστατικό, είπε στην αστυνομία του Samet: «Άκουσα τους ήχους της μάχης που τράβηξαν την προσοχή μου και είδα το θύμα (Τζακ) να τρέχει προς το μέρος μου κλαίγοντας για βοήθεια, αιμορραγώντας βαριά. Κάλεσα την αστυνομία και τις ιατρικές υπηρεσίες και βοήθησα το θύμα μέχρι να φτάσει. Δεν είδα καθαρά τον ύποπτο, ο οποίος τράπηκε αμέσως σε φυγή με μηχανάκι».

Η γυναίκα φύλακας της οικιστικής περιουσίας κα Yupin Somattra είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Δύο νεαροί άντρες με μοτοσικλέτα, συμπεριλαμβανομένου του κ. Τζακ, σταμάτησαν στο κουτί ασφαλείας μου. Ήθελαν να συναντήσουν έναν άλλο φύλακα, τον κ. Jetssada Srisopa, αλλά δεν δούλευε σήμερα».

«Ο δίδυμος αδερφός της Jetssada, ο κύριος Kajon Srisopa, δούλευε ωστόσο. Οι δύο νεαροί του επιτέθηκαν αντ' αυτού, παρόλο που ήξεραν ότι δεν ήταν το άτομο που αναζητούσαν. Ο κύριος Kajon αντέδρασε και μαχαίρωσε έναν από τους νεαρούς άνδρες (τον κύριο Τζακ) προτού φύγει με ταχύτητα. Ο άλλος νεαρός άνδρας με τον Τζακ επίσης τράπηκε σε φυγή». δήλωσε ο Yupin.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Η αστυνομία της Σαμέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες και δήλωσε ότι αναζητά τον ύποπτο και τον άλλο νεαρό που ενεπλάκη που επέβαινε με τον κύριο Τζακ. Ο Τζακ παραμένει στο νοσοκομείο, η αστυνομία σχεδιάζει να του πάρει συνέντευξη όταν αναρρώσει από τα τραύματά του για να προσδιορίσει την αιτία του καβγά και να τσακωθεί.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.