Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya ανοίγει το παγοδρόμιο στο Παρίσι και προσφέρει ειδικές προσφορές

Πατάγια -

Το πατινάζ στον πάγο στο Terminal 21 Pattaya είναι πλέον επίσημα ανοιχτό ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων και προσφέρει μια ειδική προσφορά από τώρα έως τις 3 Ιανουαρίουrd 2022.

Το «μικρό αφεντικό» του Pattaya News, Anthony (ο γιος ενός από τους ιδιοκτήτες) προσκλήθηκε να απολαύσει πατινάζ στον τερματικό σταθμό 21 Pattaya στο Ground – Παρίσι σήμερα (11 Δεκεμβρίου). Η ομάδα του TPN πήγε μαζί για να λάβει λεπτομέρειες σχετικά με το νέο παγοδρόμιο (το οποίο είναι μίνι παγοδρόμιο και όχι πλήρους μεγέθους) και τις διαθέσιμες προσφορές.

Το TERMINAL21 ON ICE DE PARIS προσφέρει τώρα μια ειδική προσφορά για εσάς. Κάθε λογαριασμός του εμπορικού κέντρου στα 1,000 μπατ ή πάνω από αυτό, θα παίζετε δωρεάν στο παγοδρόμιο εκείνη την ημέρα (δείτε τους όρους παρακάτω) από τώρα έως τις 3 Ιανουαρίουrd, 2022. Το παγοδρόμιο είναι ΤΟ μέρος στην Πατάγια για πατινάζ στον πάγο με θέμα το Παρίσι.

Συνθήκες:

  1. Οι λογαριασμοί μπορούν να αθροιστούν έως και 1,000 μπατ για δωρεάν παιχνίδι (μόνο την ίδια μέρα) για ένα άτομο / 20 λεπτά).
  2. Για άτομα ηλικίας κάτω των 10 ετών ή άτομα άνω των 60 ετών ή που έχουν προσωπικά προβλήματα υγείας, πρέπει να έχουν φροντιστές όλη την ώρα.
  3. Κάθε άτομο πρέπει να φοράει εξοπλισμό ασφαλείας.
  4. Μόνο 15 άτομα μπορούν να παίξουν σε κάθε γύρο διάρκειας 20 λεπτών σε ένα τακτοποιημένο πρόγραμμα. Δεν γίνονται δεκτές προκαταβολικές κρατήσεις, με σειρά προτεραιότητας.
  5. Ο καθένας πρέπει να πληρώσει 150 μπατ για να δανειστεί παπούτσια skate και να τα επιστρέψει πίσω μετά το πατινάζ.

*Οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Terminal 21.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.