Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες όταν οδηγός φορτηγού που φέρεται να διακινούσε μετανάστες εργάτες φυγαδεύτηκε από την αστυνομία στην Αγιουτχάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Αγιουτχάγια -

Ένα φορτηγό που μετέφερε παράνομους μετανάστες ανατράπηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την επιθεώρηση της αστυνομίας στην περιφέρεια Μαχαράτ της επαρχίας Αγιουτχάγια χθες το πρωί, 8 Δεκεμβρίου, σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα 15.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Maharaj και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το συμβάν γύρω στις 7:40 π.μ. Ένα κατεστραμμένο όχημα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου. Ανακαλύφθηκαν επίσης τρεις νεκροί άνδρες, οι οποίοι φέρεται να πετάχτηκαν έξω από το φορτηγό από την πρόσκρουση του ατυχήματος. Τα ονόματα, η ηλικία και η εθνικότητα των τριών ανδρών δεν δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα από τους αξιωματούχους της Ayutthaya.

Περίπου 15 τραυματίες επιβάτες, άνδρες και γυναίκες, βρέθηκαν κοντά και φώναζαν για βοήθεια. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Σύμφωνα με την αστυνομία της εθνικής οδού Singburi Chaiwichit Saensub, δύο ύποπτα φορτηγά επιθεωρήθηκαν λόγω της οδήγησης με ανταγωνιστικό τρόπο, όταν αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή Singburi. Στη συνέχεια, η αστυνομία ζήτησε να σταματήσουν τα φορτηγά, αλλά ο οδηγός αντίθετα επιτάχυνε, προσπαθώντας να διαφύγει. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα μέχρι που συνετρίβη και ανατράπηκε εκτός δρόμου κοντά στο χωριό Klong Ban Na 2.

Η προκαταρκτική εξέταση αποκάλυψε επίσης ότι οι νεκροί και οι τραυματίες ήταν όλοι μετανάστες από γειτονικές χώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε καταφέρει να διαφύγει από το σημείο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό καθώς και για τον προσδιορισμό πιθανών διασυνδέσεων με τους μετανάστες και ένα οργανωμένο δίκτυο λαθρεμπορίας ανθρώπων. Δεν ήταν σαφές τι θα συνέβαινε με τους μετανάστες που εμπλέκονται στο ατύχημα όσον αφορά το εάν θα απελαθούν ή θα τους επιτραπεί η είσοδος στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.