Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση! Το Aquella Golf & Country Club θα φιλοξενήσει την πρώτη του εκδήλωση επαγγελματικής περιοδείας, το Mixed Thailand “The Final Chapter of 2021†by Trust Golf

Phang Nga, 8 Δεκεμβρίουth, 2021, Aquella Golf & Country Club, το γήπεδο Πρωταθλήματος 7019-yards-18-Holes-Par 72 που βρίσκεται στην ακτή Andaman της επαρχίας Phang Nga, είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει το Trust Golf, Thailand Mixed “The Final Κεφάλαιο της σεζόν 2021 στις 28το â€ 31stΔεκέμβριος 2021.

 

Η εκδήλωση είναι ο μεγάλος τελικός της σεζόν Thailand Mixed 2021 με το πορτοφόλι των 5,000,000 THB, που θα φέρει τη σεζόν του 2021 σε μια θεαματική κορύφωση. Πολλοί επαγγελματίες σούπερ σταρ του γκολφ της Ταϊλάνδης συμμετέχουν στην εκδήλωση, όπως οι Jazz Janewattananond, Prom Meesawat, Sadom Kaewkanjana, Pornanong Phatlum, Pannarat Thanapolboonyaras, Wichanee Meechai, Prima Thammaraks και πολλοί άλλοι.

 

Το άψογα παρουσιασμένο γήπεδο του γκολφ και ο στρατηγικά δοκιμασμένος σχεδιασμός μας θα δοκιμάσουν τους επαγγελματίες, ενώ η χαρακτηριστική τρύπα #11 θα προσφέρει εκπληκτική θέα και ήχους από τα κύματα που συντρίβονται και τη φρεσκάδα της θαλάσσιας αύρας της θάλασσας Andaman στο βάθος. Μια άλλη πρόσθετη δοκιμασία για τη διοργάνωση θα είναι οι στροβιλιζόμενοι άνεμοι που προσθέτουν στην πρόκληση του Aquella, ειδικά το απόγευμα, όταν οι κατευθύνσεις του ανέμου αλλάζουν συχνά, καθιστώντας την επιλογή συλλόγου κρίσιμη για χαμηλές βαθμολογίες.

 

Καθώς αυτή είναι η πρώτη περιοδεία για την Aquella, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δούμε ποια θα είναι τα ρεκόρ των μαθημάτων μετά το συναρπαστικό κλείσιμο της εκδήλωσης.

 

Σύμφωνα με το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων της Ταϊλάνδης, Κέντρο για τη Διαχείριση Κατάστασης COVID-19, η Μικτή Εκδήλωση της Ταϊλάνδης θα τηρεί πλήρως τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και τις εξαιρέσεις Covid-19 για αυτήν την εκδήλωση. Ωστόσο, οι θεατές είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν, υπό την προϋπόθεση προεγγραφής και υποβολής αρνητικού τεστ ATK, που διενεργείται εντός 72 ωρών πριν από την είσοδο. Το τουρνουά θα έχει επίσης καθημερινή ζωντανή ροή, μέσω των καναλιών TrustGolf.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/