Το Bare Knuckle Fighting Championship έρχεται στην Πατάγια στις 18 Δεκεμβρίου!!!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Τα lockdowns έχουν αρθεί, ο Covid έχει πάρει μια κερδισμένη γροθιά με γυμνή γροθιά στο πρόσωπο και όλοι στο Kingdom of Smiles είναι έτοιμοι να βγουν έξω και να αρχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή ξανά. Και τι καλύτερος τρόπος για να ξαναμπείτε στο swing των πραγμάτων από το να παρακολουθήσετε κάποια εντυπωσιακή δράση μάχης με γυμνά κότσια με νοκ άουτ BKFC, beatdown και πολλά άλλα.

Έρχεται κοντά σας στις 18 Δεκεμβρίου 2021, από την όμορφη πόλη της Πατάγια της Ταϊλάνδης, το BKFC Thailand 1 “The Game Changer” (Bare Knuckle Fighting Championship Thailand-1). Τα εισιτήρια πωλούνται τώρα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα Thai Ticket ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: https://www.thaiticketmajor.com/sport/bkfc-thailand-2021.html Αυτή η επική πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Pattaya Exhibition And Convention Hall (PEACH), που βρίσκεται στο παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένο, Royal Cliff Hotel. Χτισμένο σε μια όμορφη παραθαλάσσια παιδική χαρά, αυτό το θέρετρο 5 εκκινήσεων δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι το τέλειο σημείο για τους θεατές να απομακρυνθούν και να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυτό το επικό αγώνα παγκόσμιας κλάσης.

Το BKFC Thailand 1 "The Game Changer" σας φέρνει ο Nick Chapman, πρώην πρωταθλητής MMA και Διευθύνων Σύμβουλος της BKFC Thailand, και οι συνεργάτες του. Είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα στη σκηνή των μαχών της Ταϊλάνδης. Συχνά διαιτητεύστε αγώνες μεγάλης κλίμακας, προωθώντας εκδηλώσεις, διαχειρίζεστε μαχητές και συμβάλλετε στην ανάπτυξη και την αριστεία της σκηνής των μαχόμενων σπορ της Ταϊλάνδης. Η τρέχουσα εστίασή του είναι η οικοδόμηση της μάρκας BKFC στην Ταϊλάνδη και σε ολόκληρη την Ασία.

Ο BKFC είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος οργανισμός, χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της BKFC, Dave Feldman. Το BKFC έχει φτάσει σε νέα ύψη στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Ρωσία μέσω της διοργάνωσης συναρπαστικών, γρήγορου ρυθμού γυμνών αγώνων μάχης.

Η Ταϊλάνδη, η γενέτειρα του πιο καταστροφικού μαχητικού αθλήματος στον κόσμο, του Muay Thai, είναι μοναδικά προετοιμασμένη να υιοθετήσει το BKFC, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα μάχης στον κόσμο. Οι μαχητές του Muay Thai είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη μάχη σώμα με σώμα από κοντά, καθώς το Muay Thai ενσωματώνει ταυτόχρονα το σφίξιμο (δαμάσκηνο), το πάλη, τη μάχη με το χέρι και το χτύπημα με γροθιές.

Ενώ αυτές παραμένουν ξένες έννοιες στη δυτική πυγμαχία και στις περισσότερες άλλες πολεμικές τέχνες, αυτές οι τεχνικές είναι νόμιμες σύμφωνα με τους κανόνες του BKFC, δίνοντας στους μαχητές MT αρκετά ευδιάκριτα πλεονεκτήματα στη μοναδική αρένα του BKFC: The Squared Circle.

Οι μαχητές του Muay Thai αγωνίζονται με γυμνό κότσι ή με σχοινιά χέρια για εκατοντάδες χρόνια. Οι Ταϊλανδοί είναι μερικοί από τους πιο σκληρούς και σκληρούς μαχητές στον πλανήτη, πιστεύουμε ότι θα δούμε παγκόσμιους πρωταθλητές στο BKFC να βγαίνουν από την Ταϊλάνδη πολύ σύντομα

 

Σε αντίθεση με το κλουβί του MMA ή ένα συμβατικό ρινγκ πυγμαχίας τεσσάρων πλευρών, το BKF (Bare Knuckle Fighting) λαμβάνει χώρα σε μια μοναδική κυκλική σκηνή με σχοινί.

Οι μαχητές δεν μπορούν να κολλήσουν σε μια γωνία, κάνοντας τους αγώνες δυναμικούς και συνεχώς να περιστρέφονται. Μια πραγματικά δυναμική και συναρπαστική απόλαυση για να παρακολουθήσει το κοινό. Αυτή η εναρκτήρια εκδήλωση (προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ) φέρνει μερικές συγκλονιστικές κάρτες μάχης, που αποτελούνται από Ταϊλανδούς και διεθνείς μαχητές που έχουν επιλεγεί με το χέρι από δοκιμαστικά που έγιναν στην Πατάγια, το Πουκέτ και την Μπανγκόκ. Αν και πολλοί κάνουν το ντεμπούτο τους στο Bare-knuckle Fighting, είναι όλοι έμπειροι πολεμιστές στους αρχικούς τους κλάδους. Αθλητές όπως ο Steve "Panda" Banks είναι πρώην πρωταθλητής στο Muay Thai του WBC (World Boxing Council), ο Sirimonkhon Lamthuan είναι πρώην κάτοχος του τίτλου WBC, WBA, WBU, IBO σε πολλές κατηγορίες πυγμαχίας. Ο Σουρής Μανφρέντι είναι πολλαπλάσιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Muay Thai & Lethwei, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη 3άδα στον κόσμο, έχοντας μόλις αγωνιστεί για τη ζώνη WBC στο Full Metal Muay Thai. Παρόμοιες επευφημίες αστράφτουν σε όλη τη διαδρομή της κάρτας.

Η κάρτα διαθέτει:

12: Main Event: Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς μεταξύ του Tee Jay Chang (Ηνωμένο Βασίλειο) ενός πολύ τεχνικού γυμνού μποξέρ εναντίον του Fabiano Hawthrone (Βραζιλία) ενός πολύ σκληρού και παιχνιδιάρικου μαχητή με φόντο Lethwei. Αυτοί οι δύο έχουν ημιτελή δουλειά μετά από έναν εξαντλητικό αγώνα όπου ο Fabiano κέρδισε κάτω από αμφιλεγόμενες συνθήκες. Ποιος είναι ο καλύτερος άνθρωπος; 18 Δεκεμβρίου θα μάθουμε.

11: Co-Main Event: Ο θρυλικός κάτοχος του τίτλου πυγμαχίας πολλαπλών κλάσεων WBC, WBA, WBU, IBO Sirimongkhon Lamthuan (Ταϊλάνδη) εναντίον Reza "Persian Leopard" Goodary (Ιράν) που έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 250 υψηλού επιπέδου γυμνά κότσια αγώνες καράτε πλήρους επαφής και κέρδισε πολλούς τίτλους. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον στιλιστικό ματς, και οι δύο αθλητές είναι σίγουροι ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη.

9: Boonsom “Sinsamut” Klinmee (Ταϊλάνδη) ένας πολύ έμπειρος πρωταθλητής πυγμαχίας Lumpinee Αγώνων Στρατού εναντίον του Jonny Tello (Καναδάς) ένας πεινασμένος και επικίνδυνος ξεκίνημα που προέρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη με γυμνό κότσι.

8: Pongpisan Chunyong (Ταϊλάνδη) ένας βετεράνος του Muay Thai εναντίον Victor Booty (Ηνωμένο Βασίλειο) ένα παιχνίδι και πεινασμένος πυγμάχος.

7: Thoedsak Sinam (Ταϊλάνδη) vs Reza Ahmadzezhad (Ιράν)

6: Jean Carlos Pereir (Βραζιλία) vs Johan Van de hel (Γαλλία)

5: Souris Manfredi (Γαλλία) παγκόσμιος πρωταθλητής Lethwei εναντίον Saowaluk "Jade" Nareepaengsri (Ταϊλάνδη) ένας πολύ έμπειρος Muay Thai και Western Boxer που έχει περισσότερους από 100 αγώνες.

4: Nikolay Gussev (Καζακστάν) ένας βετεράνος του Muay Thai εναντίον του Arash Mardani (Ιράν) που προέκυψε από μια πολύ εντυπωσιακή νίκη στην επαγγελματική πυγμαχία KO και ένας πρώην ασημένιος Ολυμπιονίκης στην πάλη

3: Pipat Mike Chaiporn (Ταϊλάνδη) vs Sarun Srioumboo (Ταϊλάνδη)

2: Surasak “Seansuek” Sukkhamcha vs Ermek Kumachaev (Κιργιστάν)

1: Sominong War (Μυανμάρ) vs Surachat Srirod (Ταϊλάνδη)

Αυτό είναι νέο, αυτό είναι συναρπαστικό και είναι τόσο αληθινό όσο γίνεται, bare-knuckle σημαίνει γυμνό κότσι σε αυτό το άθλημα. Το Fighter μην κολλάτε ή τυλίξετε τίποτα πάνω από τις αρθρώσεις, τα γάντια του, τα δάχτυλά του στη γραμμή και σηκωθείτε επάνω!! Το BKFC Thailand θέλει να ευχαριστήσει τα φυτικά εκχυλίσματα Fighters Friend Natural που ενισχύουν την απόδοση, τον επίτιμο χορηγό μας Headline για την εκπληκτική υποστήριξή τους.

Ελάτε και γίνετε μέρος μιας νέας αρχής εδώ στην Ταϊλάνδη και δείτε το BKFC Thailand 1 “The Game Changer” αγοράζοντας εισιτήρια στο https://www.thaiticketmajor.com/sport/bkfc-thailand-2021.html 080 317 4131 ή εγγραφείτε στην εφαρμογή BKTV σε αυτόν τον σύνδεσμο https://referral.bareknuckle.tv/BKFCThailand Μπορείτε να ακολουθήσετε το BKFC Thailand στο Facebook, το Instagram, το YouTube και το TikTok @BKFC Thailand

Μπορείτε να ακολουθήσετε το BKFC στο Facebook, το Instagram, το YouTube και το TikTok @BAREKNUCKLEFC https://www.bareknuckle.tv

Είναι η ιστορία στα σκαριά και δεν πρέπει να χάσετε!

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/