Μια ματιά στις χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλη την Ασία

Σήμερα, με την ευγενική προσφορά των φίλων μας στο Balcony Media Group, μια ματιά στις Χριστουγεννιάτικες Εορτές σε όλη την Ασία. 

Banyan Tree Samui

Φωλιασμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά με θέα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, το Banyan Tree Samui ξεκινά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο με το άνοιγμα της υπογραφής του Εστιατόριο Σαφράν στις 15 Δεκεμβρίου, ακολουθούμενο από ένα δεκαπενθήμερο εορταστικών λιχουδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός βραδιού σεφ στο τραπέζι κάθε Δευτέρα (20 Δεκεμβρίου & 27 Δεκεμβρίου: Δείπνο με σετ 4 πιάτων 2,890 THB καθαρά ανά κεφαλή, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού). Ένα κομψό χριστουγεννιάτικο δείπνο (2,900 THB καθαρά ανά άτομο) σερβίρεται από τις 24 έως τις 26 Δεκεμβρίου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι οι επισκέπτες και το προσωπικό θα συγκεντρωθούν για την επίκαιρη εκδήλωση του ξενοδοχείου "Light Up the Night", ένα εορταστικό δείπνο που θα ακολουθήσει Ένα Countdown Party δίπλα στην παραλία (16,500 THB καθαρά ανά επισκέπτη), το οποίο θα περιλαμβάνει παραστάσεις, ζωντανή μουσική, σόου με φωτιά, κλήρωση τυχερών και πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα – μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε. Όσοι είναι αρκετά τυχεροί να μείνουν σε αυτό το βραβευμένο θέρετρο τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά θα θέλουν αναμφίβολα να κάνουν κράτηση για το Εορταστικό Πακέτο, ένα γαστρονομικό ταξίδι με νόστιμα πιάτα με δυτικό και ταϊλανδέζικο μενού. Το Εορταστικό Πακέτο (19,900 THB το καθένα) περιλαμβάνει το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο, το Εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο και ένα επιπλέον Γεύματα προορισμού εμπειρία της επιλογής του επισκέπτη.

 

Hyatt Regency Koh Samui

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαρείτε αυτή την εορταστική περίοδο στο Hyatt Regency Koh Samui, καθώς το αναγνωρισμένο νέο ακίνητο αποκαλύπτει ένα γεμάτο πρόγραμμα εποχιακών εκδηλώσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει περίπου 80 γηγενή δέντρα Yang Na (Dipterocarpus alatus) που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν από ναυτικούς και ψαράδες ως ορόσημα ναυσιπλοΐας. Ένα από αυτά θα είναι ο χώρος για μια τελετή φωταγώγησης δέντρων όπου ένας ζωντανός σαξοφωνίστας θα παρέχει το soundtrack για κοκτέιλ και καναπεδάκια. Η απόλαυση υπέροχου φαγητού και ποτού είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της εορταστικής περιόδου. Και οι γαστρονομικοί θα βρουν πολλά να γευτούν την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένα δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων στο SESUN, την πολυσύχναστη παραλιακή ψησταριά του θέρετρου, περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ μπάρμπεκιου, καθώς και ζωντανή μπάντα και σόου με φωτιά. Η δράση μετατοπίζεται στο κεντρικό εστιατόριο του θέρετρου, Yangna Cuisine, την ημέρα των Χριστουγέννων, το οποίο θα φιλοξενήσει ένα συμπόσιο με πολλές κουζίνες που θα περιλαμβάνει παραδοσιακές εορταστικές αγαπημένες, ιαπωνική κουζίνα, φρέσκα θαλασσινά και ριζότο σε τροχό τυριού. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Yangna Cuisine διοργανώνει ένα εορταστικό δείπνο μπάρμπεκιου με ζωντανή μπάντα και παραστάσεις μάγων. Η κορύφωση του εορταστικού προγράμματος, εν τω μεταξύ, λαμβάνει χώρα πίσω στο SESUN όπου DJs, ζωντανοί ερμηνευτές και μια επίδειξη πυροτεχνημάτων θα δουν το 2021 και θα ξεκινήσουν το 2022 σε ένα πλούσιο πάρτι αντίστροφης μέτρησης.

Για να κάνετε κράτηση ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +66 77 448 777, email fb.usmrk@hyatt.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα hyattregencykohsamui.com

Meliá Koh Samui

Καθώς η εποχή πλησιάζει ευχάριστα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Meliá Koh Samui θα φιλοξενήσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις, όπως τελετή φωταγώγησης χριστουγεννιάτικου δέντρου, εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Μετά την έναρξη του εορταστικού προγράμματος με την τελετή αφής του δέντρου εν μέσω χορωδίας στις 17 Δεκεμβρίου, το θέρετρο με θέα στην παραλία Choeng Mon θα διοργανώσει δείπνο τεσσάρων πιάτων την παραμονή των Χριστουγέννων και brunch σε μπουφέ την ημέρα των Χριστουγέννων. Στις 24 Δεκεμβρίου, ο βραβευμένος executive chef Azizskandar Awang θα σερβίρει δείπνο τεσσάρων πιάτων με θέμα τη δυτική κουζίνα με προαιρετικά συνδυασμένα κρασιά στο Power Lounge με τιμή 1,600++ THB ανά άτομο και 3,000++ THB ανά άτομο με ζευγαρωμένα κρασιά. Το απολαυστικό brunch του θέρετρου σε μπουφέ στις 25 Δεκεμβρίου, με τιμή από 2,400 THB++ ανά άτομο και 1,200 THB++ ανά παιδί ηλικίας 5 έως 12 ετών, θα γεμίσει με όλα τα είδη απολαυστικών επιλογών σε μια σειρά από σταθμούς με φόντο ζωντανής ψυχαγωγίας . Το «Raw Bar» θα προσφέρει αστακούς ποσέ, εισαγόμενα γαλλικά στρείδια «Fine de Claire», μπλε καβούρια κολύμβησης Koh Samui και γαρίδες τίγρης ποσέ, και το «Carving Station» θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο ζαμπόν με μέλι, ολόκληρη ψητή γαλοπούλα, αυστραλιανή μοσχαρίσια rib-eye μπριζόλα με χόρτο, ιταλική χοιρινή πορτσέτα και αρνίσιο μπούτι αυστραλιανής με σκόρδο και δεντρολίβανο.

https://www.melia.com/en/hotels/thailand/koh-samui/melia-koh-samui/index.htm

Azerai Resorts

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με στυλ σε οποιοδήποτε από τα τρία ξεχωριστά καταλύματα του Azerai Resorts στο Βιετνάμ: Azerai Can Tho στο Δέλτα του Μεκόνγκ, Κόλπος Azerai Ke Ga στις παραλίες με λευκή άμμο της νοτιοανατολικής ακτής, ή Azerai La Residence, Hue στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ειδικά γεύματα την παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα των Χριστουγέννων —με επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη— καθώς και αποκλειστικές δραστηριότητες για την οικογένεια, όπως ζωντανή μουσική, πολιτιστικές παραστάσεις, απογευματινές εμπειρίες τσαγιού, τοπικές τελετές ευλογίας και πολλά άλλα. Το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων ξεκινά με δεξίωση με κοκτέιλ και καναπεδάκια που σερβίρονται στο βυθισμένο lounge δίπλα στην πισίνα στο Azerai Ke Ga Bay, στον κήπο στο Azerai La Residence, Hue και στο The Lounge Bar στο Azerai Can Tho. Το εορταστικό δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων στο Azerai La Residence, Hue κοστίζει 1.5 εκατομμύρια VND. στο Azerai Can Tho (1.7 εκατομμύρια VND). και στο Azerai Ke Ga Bay (VND 1.2 εκατ.). Οι επιλογές για την ημέρα των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν έναν ειδικό μπουφέ μπάρμπεκιου στο Azerai Ke Ga Bay (1.7 εκατομμύρια VND), ένα δείπνο σε στιλ αγοράς στο Azerai Can Tho (900,000 VND, με πιάτα όπως ψημένα χτένια με φιστίκι και τσίλι, ψητά μαριναρισμένα ψάρια τυλιγμένα σε φύλλα μπανάνας, και άλλα), και ένα χριστουγεννιάτικο brunch σε μπουφέ στο Azerai La Residence, Hue (VND 250,000). Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια εορταστικής περιόδου και στα τρία Azerai Resorts, επισκεφθείτε https://azerai.com/offers.

Χριστούγεννα στο Azerai La Residence, Hue

Δίπλα στην πισίνα στον κόλπο Azerai Ke Ga

Δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων στο Azerai Can Tho

Sofitel Legend Metropole Ανόι

Αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων, το Sofitel Legend Metropole Hanoi γιορτάζει το «Once Upon a Time» καθώς μεταμορφώνεται σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων διακοσμημένη με κλασικού στυλ καρυοθραύστες, ζωντανεύοντας τις διακοπές με διάσημη γαλλική κομψότητα και joie de vivre. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Metropole θα φιλοξενεί αποκλειστικές εκδηλώσεις φαγητού στα βραβευμένα εστιατόριά του Le Club (το φημισμένο απογευματινό τσάι και βραδινή τζαζ του ξενοδοχείου) και Angelina (κοκτέιλ μπαρ, ουίσκι lounge και ρουστίκ κουζίνα του Νέου Κόσμου), πολλά από τα οποία περιλαμβάνει προαιρετικά ζευγάρια κρασιού και σαμπάνιας. Ενώ το Le Beaulieu (ένα γαλλικό εστιατόριο υψηλής ποιότητας) βρίσκεται υπό ανακαίνιση, τα μενού του Le Beaulieu θα σερβίρονται στον χώρο Spices Garden με θέα στους κήπους με μοναδική διακόσμηση εορταστικής Χώρας των Θαυμάτων. Οι εορτασμοί ξεκινούν την παραμονή των Χριστουγέννων με δύο επώνυμες θέσεις για δείπνο σε μπουφέ στο Le Club, μαζί με προκαθορισμένα μενού γαλλικής γκουρμέ κουζίνας στο Εορταστική Χώρα των Θαυμάτων του Le Beaulieu και ευρωπαϊκή και κουζίνα του Νέου Κόσμου στην Angelina. Η ημέρα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ στο Εορταστική Χώρα των Θαυμάτων του Le Beaulieu, δείπνα σετ πολλών πιάτων στο Εορταστική Χώρα των Θαυμάτων του Le Beaulieu και στην Angelina, και δείπνο σε μπουφέ στο Le Club. Σηματοδοτώντας το πνεύμα των γιορτών στην 121η χρονιά του, το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του Βιετνάμ διαθέτει ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα και λευκά στολίδια στο Le Balcon στο Metropole Garden. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το εορταστικό γραφείο κρατήσεων του ξενοδοχείου στο +84 24 3826 6919 εσωτ. 8215 ή h1555-fb6@sofitel.com.

Raffles Le Royal, Πνομ Πενχ

Ελάτε να γιορτάσουμε ένα κρεατικό για τα Χριστούγεννα στην Καμπότζη. Ο πιο εμβληματικός και ιστορικός χώρος της Πνομ Πενχ, Raffles Hotel Le Royal, θα φιλοξενήσει δύο υπέροχες γιορτές, ξεκινώντας την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα ειδικό δείπνο πέντε πιάτων, το οποίο περιλαμβάνει καπνογόνα ψάρια, εκλεκτά εισαγόμενα κρέατα και το χαρακτηριστικό καροτσάκι τυριών του ξενοδοχείου, όλα προετοιμασμένα δίπλα στο τραπέζι από άψογους μπάτλερ με μαχαίρια. (78 $ ανά άτομο, συν 38 $ με συνδυασμό κρασιού). Στη συνέχεια, στις 25 Δεκεμβρίου, καθώς μπαίνετε στο μεγάλο λόμπι αυτού του πρόσφατα ανακαινισμένου ξενοδοχείου της δεκαετίας του 1920, θα συναντήσετε ένα χριστουγεννιάτικο έλατο, συνοδευόμενο από σπιτάκια με μελόψωμο, παραστάσεις μπαλαρίνας και πολλά άλλα. Το εστιατόριο Le Royal θα φιλοξενήσει ένα χριστουγεννιάτικο brunch από τις 12 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. - μια πλούσια ποικιλία από χειροποίητα τυριά, αλλαντικά, φουά γκρα, τερίνες και ένα γαλλικό μπαρ με στρείδια και θαλασσινά. Το brunch θα περιλαμβάνει επίσης έναν πάγκο με ζωντανά κρεατικά με λαχταριστό βόειο κρέας wagyu, γαλοπούλα και ζαμπόν, και ψητό αρνί. (125 $ ανά άτομο, συν 30 $ για απεριόριστο GH Mumm Champagne Cordon Rouge). Θα ανακαλύψετε επίσης μια πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη αγορά που λαμβάνει χώρα στους χώρους του ξενοδοχείου, κάνοντας αυτή μια ξεχωριστή εορταστική περίοδο αξέχαστη. (Φωτογραφία εξωφύλλου)

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο +855 23 981 888 ή email dining.leroyal@raffles.com

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/