Επτά συνοικίες στο Nakhon Ratchasima που επιτρέπουν το ποτό σε εξειδικευμένα εστιατόρια

Nakhon Ratchasima -

Η επαρχιακή επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών της Nakhon Ratchasima ενέκρινε, κατ' αρχήν, την επαναλειτουργία της άδειας πώλησης και κατανάλωσης αλκοόλ σε εξειδικευμένα εστιατόρια σε επτά περιοχές της επαρχίας.

Οι περιοχές θα προστεθούν ως πιλοτικές περιοχές τουρισμού ή ως η «Μπλε ζώνη», δηλαδή Mueang, Pak Chong, Chalermprakiat, Chokchai, Sikhio, Wang Nam Khiao και Phimai.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης Chusak Chunkoh αποκάλυψε μετά από συνάντηση με την Επιτροπή Μεταδοτικών Ασθενειών ότι οι επτά περιοχές θα επιτρέψουν στα τοπικά εστιατόρια να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά μέχρι τις 10:00 μ.μ. Ωστόσο, μόνο τα εστιατόρια που πληρούσαν τα πρότυπα SHA+ είχαν το δικαίωμα να το κάνουν.

Οι χώροι ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των παμπ, των μπαρ, των lounge καραόκε και των αίθουσες μασάζ, θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

Ωστόσο, η έγκριση θα ίσχυε μόλις συμφωνηθεί και υπογραφεί από τον κυβερνήτη της επαρχίας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.