24χρονος οδηγός σκοτώνεται αφού τράκαρε τη μηχανή του σε σεντάν στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan

Τσονμπούρι –

Ένας νεαρός οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με ένα σεντάν στην περιοχή Phan Thong χθες το βράδυ (1 Δεκεμβρίου).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 9:30 μ.μ. στην υποπεριφέρεια Ban Gao. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Tanakorn Pondaecha, 24 ετών, στο δρόμο. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Στο δρόμο, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι και το σεντάν. Ο οδηγός σεντάν, ο κ. Weerapong Jankaew, 30 ετών, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Δεν οδηγούσα γρήγορα, αλλά ο οδηγός της μοτοσικλέτας έτρεχε με ταχύτητα. Όταν έφτασα σε μια στροφή, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο σεντάν μου».

Ο Weerapong δεν τραυματίστηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan

Μια μάρτυρας, η κ. Phonrawee Trirak, 34, είπε στους πρώτους που απάντησαν: «Ο οδηγός σεντάν οδηγούσε αργά όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή και έπεσε στο αυτοκίνητο».

Η αστυνομία του Phan Thong συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.