Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει τρεις αποθήκες και επτά φορτηγά στο Phan Thong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan

Phan Thong -

Μια τεράστια πυρκαγιά κατέστρεψε τρεις αποθήκες και επτά φορτηγά σήμερα το πρωί (30 Νοεμβρίου) στην περιοχή Phan Thong.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε μια αποθήκη στον δρόμο Sukhumvit – Phan Thong στην περιοχή Phan Thong.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις με δεκαεπτά πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά είχε ήδη φλεγεί. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από δύο ώρες ψεκασμού νερού. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς από τη φωτιά.

Ωστόσο, τρεις αποθήκες που αποθήκευαν πλαστικό αφρό και άλλα επτά φορτηγά που ήταν σταθμευμένα στην εγκατάσταση υπέστησαν ζημιές.

Ο κ. Pitan Pinkaew, 33, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN, «Περίμενα να φορτώσω προϊόντα σε ένα φορτηγό. Η φωτιά ξεκίνησε από άλλο φορτηγό πριν επεκταθεί στα υπόλοιπα οχήματα. Προσπαθούσαμε να σβήσουμε τη φωτιά αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan

Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε τρία εκατομμύρια μπατ. Ωστόσο, η ιατροδικαστική αστυνομία του Τσονμπούρι συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.