25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά αφού φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της στα γενέθλιά της στην περιοχή Pattaya

Μπανγκλαμούνγκ -

Μια 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά αφού φέρεται να μαχαιρώθηκε και κουρεύτηκε με μαχαίρι από τον πρώην σύζυγό της σε ένα σπίτι στην περιοχή Πατάγια αργά χθες το βράδυ.

Η αστυνομία του Banglamung ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες λίγο μετά το σούρουπο (28 Νοεμβρίουth). Αυτοί και η ομάδα The Pattaya News έφτασαν στο σπίτι στη Naklua για να βρουν την κυρία Watcharin Yoosabai, 25 ετών.

Βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι και πληγές στην πλάτη και την κοιλιά της, σύμφωνα με τους πρώτους ανταποκριτές από τις τοπικές ομάδες διάσωσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε στο έδαφος ένα μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Ο ύποπτος, ο κ. Joompol Choonuan, 38 ετών, προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, αλλά συνελήφθη με βίαιο τρόπο από αρκετούς καλούς Σαμαρείτες στην περιοχή προτού τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Οι συγγενείς της κυρίας Watcharin, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν συγκεκριμένα στον Τύπο, είπαν στην αστυνομία της Banglamung ότι ήταν η σύζυγος του κ. Joompol, αλλά οι δυο τους ήταν προς το παρόν χωρισμένοι. Το ζευγάρι είχε τσακωθεί και χώρισε μόλις πριν από περίπου μία εβδομάδα, σύμφωνα με τον συγγενή. Η κυρία Watcharin βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της όταν ο κ. Joompol της επιτέθηκε.

Ο κ. Joompol φέρεται να είπε στην αστυνομία του Banglamung: «Έστειλα ένα μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου για να της ευχηθώ χρόνια πολλά, αλλά απάντησε με μια προσβλητική απάντηση όταν προσπαθούσα απλώς να είμαι ευγενικός. Έχασα την ψυχραιμία μου και οδήγησα στο σπίτι της μητέρας της, όπου της επιτέθηκα.

Ο κ. Joompol οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Banglamung για περαιτέρω νομικές ενέργειες και για να περιμένει περαιτέρω εμφανίσεις στο δικαστήριο, όπου σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung σχεδιάζει να παραδεχτεί την ενοχή του. Εν τω μεταξύ, η κυρία Watcharin παραμένει σε νοσοκομείο του Banglamung για θεραπεία. Η ακριβής κατάστασή της μέχρι την ώρα του Τύπου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιατρική μονάδα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.