Το Πουκέτ επιτρέπει την κατανάλωση αλκοόλ και το σερβίρισμα σε «εστιατόρια» καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Πουκέτ -

Οι αρχές του Πουκέτ επέτρεψαν επίσημα την πώληση και την κατανάλωση αλκοόλ σε «εστιατόρια» κατά τη διάρκεια της νύχτας της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε το Επίσημο Κέντρο Πληροφοριών του Πουκέτ την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπέγραψε ο κυβερνήτης του Πουκέτ, Narong Woonciew, επιτρέπονται οι μερίδες αλκοόλ στα εστιατόρια όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Η πώληση αλκοολούχων ποτών απαγορεύεται συνήθως μεταξύ 11:00. και 11:00 π.μ., εκτός από τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου 2021, τα εστιατόρια μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν αλκοόλ και να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6.00:XNUMX π.μ. της επόμενης ημέρας.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι εστιατορίων και οι πελάτες πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα επαρχιακά προληπτικά μέτρα για τον Covid-19. Ζωντανή μουσική μπορεί να εκτελεστεί με το πολύ πέντε μουσικούς/ερμηνευτές στη σκηνή. Η σωματική επαφή μεταξύ των καλλιτεχνών και των πελατών και του προσωπικού σέρβις απαγορεύεται αυστηρά.

Οι χορευτικές και χορευτικές παραστάσεις στις εγκαταστάσεις παραμένουν απαγορευμένες. Άλλοι κανόνες των ρυθμίσεων χωρίς Covid πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά ανά πάσα στιγμή.

Η εξαίρεση για να παραμείνει ανοιχτό όλη τη νύχτα φέρεται να παραχωρήθηκε από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA. Θεωρητικά, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα και οι άλλοι χώροι νυχτερινής διασκέδασης δεν επιτρέπεται να ανοίγουν ή να σερβίρουν αλκοόλ και μόνο εστιατόρια, αλλά τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι στην πραγματικότητα ευρέως διαδεδομένες αναφορές από το έδαφος αναφέρουν ότι πολλά μπαρ έχουν μεταμφιεστεί όχι και τόσο κρυφά σε «εστιατόρια » για να επιτραπεί να παρακάμψει την τρέχουσα εθνική απαγόρευση της νυχτερινής ζωής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Αρκετά άλλα μέρη στην Ταϊλάνδη, όπως η Μπανγκόκ και το Σαμούι, έχουν παρόμοιες «εξαιρέσεις» να ανοίξουν.

Εν τω μεταξύ, η Πατάγια, συνήθως κορυφαίος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης για την Ταϊλάνδη, παραμένει υπό αυστηρή απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, παρά τις σχεδόν καθημερινές διαμαρτυρίες, αιτήματα και την οργή ιδιοκτητών επιχειρήσεων και τουριστικών ενώσεων στην πόλη. Επίσημη απάντηση για το γιατί δεν έχει ακόμη χορηγηθεί εξαίρεση στην Πατάγια, αφήνοντας εκατοντάδες επιχειρήσεις κλειστές και χιλιάδες χωρίς δουλειά, δεν έχει δοθεί. Οι ηγέτες της Pattaya και του Chonburi δήλωσαν, ωστόσο, ότι οι συζητήσεις για τον τομέα είναι «συνεχείς».

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.