Οι μουσικοί και οι εργαζόμενοι της νυχτερινής ζωής θα λάβουν οικονομική υποστήριξη στο πλαίσιο της κοινωνικής ασφάλισης της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Μπανγκόκ -

Τραγουδιστές και μουσικοί σε χώρους διασκέδασης σχεδιάζουν να εγγραφούν στο Τμήμα 40 της κοινωνικής ασφάλισης της Ταϊλάνδης προκειμένου να λάβουν πληρωμές κρατικής βοήθειας, δήλωσε σήμερα, 29 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εργασίας Suchart Chomklin.

Ο υπουργός Εργασίας αποκάλυψε μετά από συνάντηση με εκπροσώπους ενώσεων χώρων διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιστών, μουσικών και χειριστών κλαμπ και παμπ, ότι θα υπάρξουν οικονομικές λύσεις για τον επιχειρηματικό όμιλο που επηρεάζεται από την εντολή της κυβέρνησης. Τα διορθωτικά μέτρα μπορούν να εισαχθούν στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σύμφωνα με την Ενότητα 40. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι κανονικά, μεγάλο μέρος αυτού του τομέα βρίσκεται στη λεγόμενη «άτυπη» ή γκρίζα ζώνη και δεν αποτελεί μέρος της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά ότι το υπουργείο Εργασίας ήταν αναζητούν επιλογές για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Όσον αφορά το ποσοστό πληρωμής, η Suchart δήλωσε μόνο ότι ο αριθμός δεν έχει οριστικοποιηθεί και θα ληφθεί υπόψη με βάση τον συνολικό αριθμό των ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις για αιτήσεις. Ως εκ τούτου, μια ομάδα εκπροσώπων του υπουργείου Εργασίας ανατέθηκε να συλλέξει αρχικά δεδομένα σχετικά με τους αριθμούς πριν προτείνει ποσοστά πληρωμής στις 3 Δεκεμβρίου.

Το θέμα θα συζητηθεί περαιτέρω με το Γραφείο του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης προτού ζητηθούν πιθανές επανορθώσεις από τον επόμενο προϋπολογισμό δανείου. Αρχικά, υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 100,000 εργαζόμενοι σε εθνικό επίπεδο που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα για αυτήν την εφαρμογή.

ΦΩΤΟ: isranews

Εν τω μεταξύ, η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) εξέδωσε ανακοίνωση για παράταση του ωραρίου κατανάλωσης από τις 9:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. για πιστοποιημένα εστιατόρια SHA+ ή χωρίς Covid στην πρωτεύουσα, από την 1η Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή φωτογραφίας.

Κατά τη σημερινή ημερήσια ενημέρωση, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του CCSA (Center for Covid-19 Situation Administration) Apisamai Srirangsan δήλωσε ότι η CCSA ανησυχεί για ένα πιθανό σύμπλεγμα σε εστιατόρια καθώς υπήρξαν αναφορές ότι ορισμένα εστιατόρια πωλούν παράνομα αλκοόλ και παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες όπως παμπ και μπαρ. παραβιάζοντας τους κανονισμούς CCSA.

«Η CCSA θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι οι κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με το Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης θα επέτρεπαν σε τέτοιες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας να ανοίξουν στις 16 Ιανουαρίου. Η επαναλειτουργία βρισκόταν ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Εάν η υπηρεσία ήταν επίσημα ανοιχτή αλλά οι φορείς εκμετάλλευσης και οι πελάτες αμελούσαν να συμμορφωθούν με τα προληπτικά μέτρα, ήταν πιθανό να διαταχθεί και πάλι να κλείσει», τόνισε ο Δρ Apisamai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.