Έφοδος σε χώρο διασκέδασης στο Banglamung σήμερα το πρωί για φερόμενη παράνομη πώληση αλκοολούχων ποτών, παραβιάζοντας τους κανόνες του Covid-19

Μπανγκλαμούνγκ -

Έφοδος σε χώρο διασκέδασης στην περιοχή Banglamung έγινε από αξιωματούχους τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 28 Νοεμβρίου, για φερόμενη παράνομη πώληση αλκοολούχων ποτών και παραβίαση του νόμου για τον έλεγχο των μεταδοτικών ασθενειών του Chonburi.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Pattaya έφτασαν στη «Babylon Pattaya» που βρίσκεται στη Sai 3 της κεντρικής Pattaya στην υποπεριφέρεια Nong Prue στη 1:00 π.μ. για έλεγχο αφού έλαβε τηλεφωνικές καταγγελίες από ενδιαφερόμενο πολίτη ότι υπήρχαν παράνομες πωλήσεις αλκοολούχων ποτών στον χώρο που παραβίαζαν τον νόμο για τον έλεγχο των μεταδοτικών ασθενειών του Chonburi. Ο ενδιαφερόμενος πολίτης φέρεται να ανησυχούσε για την εξάπλωση του Covid-19 σε αυτόν τον χώρο. Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι νωρίτερα το βράδυ πλήθη κατά χιλιάδες ήταν παρόντα στην κοντινή παραλία για το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων της Pattaya, αλλά φάνηκε ότι ο συγκεκριμένος ενδιαφερόμενος πολίτης δεν ανησυχούσε τόσο για αυτό το γεγονός. Επιπλέον, ο χώρος φέρεται να παραβίαζε πολλούς άλλους ισχύοντες κανόνες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απαγορεύουν το άνοιγμα των χώρων νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας, τις τρέχουσες ώρες λειτουργίας και τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Κατά την άφιξη, οι πελάτες φέρεται να εθεάθησαν να τρώνε φαγητό και να πίνουν αλκοόλ πριν επιχειρήσουν να διαφύγουν πανικόβλητοι μόλις είδαν τους αστυνομικούς. Η αστυνομία περικύκλωσε την περιοχή και ξεκίνησε έρευνα και φέρεται να ανακάλυψε ότι τα αλκοολούχα ποτά περιείχαν πλαστικά μπουκάλια και οι αποδείξεις ήταν γραμμένες ως «χυμός φρούτων» αντί για το αλκοολούχο ποτό για να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν αστυνομικούς, οι οποίοι δήλωσαν ότι αυτή η προφανής προσπάθεια δεν απέδωσε. .

Αρχικά ο Πολ. Ο συνταγματάρχης Methawit Praditphon, Έφορος της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια, συνέλαβε έναν φερόμενο ως διευθυντή καταστήματος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε αμέσως, για περαιτέρω νομικές διαδικασίες. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα από την αστυνομία εάν επιβλήθηκαν πρόστιμα ή συνελήφθησαν σε πελάτες κατά τη διάρκεια της επιδρομής.

Απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ σε εστιατόρια και κλείσιμο μπαρ και χώρων νυχτερινής διασκέδασης έχει τεθεί σε ισχύ στην Πατάγια από τις 10 Απριλίου του τρέχοντος έτους, πλησιάζει τους οκτώ μήνες, με τις αρχές να αναφέρουν ότι η άρση του κανόνα είναι απίθανη τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Η απαγόρευση οδήγησε σε εκτεταμένες αναφορές και εκκλήσεις από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για άρση της απαγόρευσης και δεκάδες συζητήσεις και θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στα Ταϊλανδικά όσο και στα Αγγλικά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.