Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση οδηγού φορτηγού με μοτοσικλέτα στην περιοχή Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ μια νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω σε μια μηχανή στο Banglamung νωρίς σήμερα το πρωί (27 Νοεμβρίουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 1:30 π.μ. στην οδό Sukhumvit κοντά στο Soi Banglamung 12.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν κατεστραμμένο φορτηγό και μηχανάκι στο δρόμο.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα βρέθηκαν νεκροί στο σημείο, οι οποίοι σκοτώθηκαν αμέσως σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία. Το κορίτσι, ηλικίας περίπου οκτώ ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Οι αρχές επιβολής του νόμου απέκρυψαν τα ονόματα και των τριών ατόμων. Κανένας από αυτούς δεν φορούσε προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και δεν έγινε αμέσως σαφές εάν τα θύματα ήταν οι γονείς του παιδιού.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Prawit Thongtanom, 24 ετών, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN: «Η φίλη μου και εγώ γυρίζαμε σπίτι από το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια. Ο οδηγός της μηχανής πέρασε αμέσως μπροστά από το φορτηγό μου και δεν μπόρεσα να σταματήσω».

Ο κ. Prawit δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για πιθανή νομική ενέργεια, ωστόσο, δεν απαγγέλθηκαν αμέσως κατηγορίες στον κ. Prawit.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.