Ο φερόμενος ένοπλος ληστής χρυσού στο εμπορικό κέντρο Khon Kaen συνελήφθη στο Pathum Thani, αναφέρει η τοπική αστυνομία

Khon Kaen - 

Ενας ύποπτος καταζητείται για εισβολή και κλοπή χρυσών περιδέραιων σε πολυκατάστημα το Σάββατο συνελήφθη στο Pathum Thani, ανέφερε η τοπική αστυνομία σήμερα, 25 Νοεμβρίου.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άγνωστος ένοπλος πλησίασε το χρυσαυγικό κατάστημα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος Central Plaza στο Khon Kaen, κλέβοντας πολλά ακριβά χρυσά κοσμήματα.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η διευρυμένη έρευνα το Σαββατοκύριακο οδήγησε στην ταυτοποίηση του φερόμενου κλέφτη που φέρεται να είχε δραπετεύσει από τη βόρεια επαρχία στην επαρχία Pathum Thani στο κεντρικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, έχει πλέον οδηγηθεί πίσω για έρευνα στην επαρχία Κον Καέν.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, φέρεται να ομολόγησε στους αξιωματούχους για το έγκλημά του, με το σκεπτικό ότι είχε ανάγκη από χρήματα λόγω του χρέους του διαδικτυακού τζόγου. Αποφάσισε να αγοράσει ένα πυροβόλο όπλο μέσω Διαδικτύου πριν διαπράξει τη ληστεία και διαφύγει από πιθανή σύλληψη στον Pathum Thani.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες όταν/όταν δημοσιοποιηθούν από τις αρχές επιβολής του νόμου. Το αρχικό έγκλημα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως λόγω του ότι ο κλέφτης φορούσε ένα πουκάμισο Τζόκερ «Why So Serious» και δεν έγινε αντιληπτός όταν λήστεψε για πρώτη φορά το χρυσό κατάστημα από πολυάσχολους υπαλλήλους καταστήματος με άλλους πελάτες μέχρι που πυροβόλησε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα. .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.