38χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή αφού έπεσε με τη μηχανή της σε φορτηγό στη Σι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pure Yiang Tai Si Racha

Σι Ράχα –

Μια 38χρονη γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο, αφού έπεσε πάνω σε φορτηγό στο Si Racha αυτή την εβδομάδα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Nong Kham. Έφτασαν στο σημείο κοντά σε βενζινάδικο για να βρουν στο δρόμο το φορτηγό και το κατεστραμμένο μηχανάκι.

Το σώμα της κας Sirinya Plodjaikwang, 38 ετών, βρέθηκε κοντά στο φορτηγό. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ο κ. Manas Surahit, 37 ετών, περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Ο κ. Μανάς είπε στους αστυνομικούς της Σι Ράτσα, «Έβγαινα από το βενζινάδικο και δεν είδα την κυρία Sirinya να πλησιάζει με το μηχανάκι της. Έτρεξε πάνω στο φορτηγό μου και έπεσε τραγικά ως αποτέλεσμα του ατυχήματος. Δεν είχα χρόνο να σταματήσω και δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να δει το όχημά μου».

Η αστυνομία της Σι Ράτσα συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει το CCTV στην περιοχή, δεν ανέφερε εάν θα απήγγειλε αμέσως στον κ. Μανά τυχόν νομικές κατηγορίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pure Yiang Tai Si Racha ομάδα διάσωσης

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.