Η Thai Royal Gazette ανακοινώνει όρια ταχύτητας σε ειδικές διοικητικές περιοχές, όπως η Μπανγκόκ και η Πατάγια

Μια φωτογραφία ενός κέντρου συλλογής διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Μπανγκόκ-Παττάγια.

Εθνική -

Η Βασιλική Εφημερίδα χθες το βράδυ, 23 Νοεμβρίου, δημοσίευσε τον Υπουργικό Κανονισμό σχετικά με το όριο ταχύτητας για οδήγηση σε δρόμους στην Μπανγκόκ, την πόλη Πατάγια, τη Μουάνγκ Πατάγια, τους δήμους των πόλεων και τις κοινοτικές περιοχές.

Για την οδήγηση στις προαναφερθείσες περιοχές, φορτηγά βάρους άνω των 2,200 κιλών ή επιβατικά φορτηγά που μεταφέρουν περισσότερους από 15 επιβάτες δεν πρέπει να επιταχύνουν πάνω από 60 χιλιόμετρα την ώρα. Τα οχήματα που ρυμουλκούν άλλο αυτοκίνητο, τα μικρά τετράτροχα οχήματα και τα τρίτροχα οχήματα δεν πρέπει να κινούνται με ταχύτητα μεγαλύτερη από 45 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι μοτοσυκλέτες δεν πρέπει να οδηγούν με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 60 χιλιόμετρα την ώρα. Μοτοσικλέτες με ισχύ περιορισμένη σε ελάχιστη ισχύ 35 kW ή 400 CC, ή «Big Bikes», πρέπει να χρησιμοποιούν ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τα σχολικά λεωφορεία και τα μαθητικά λεωφορεία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 60 χιλιόμετρα την ώρα. Τρακτέρ, οδοστρωτήρες και γεωργικά οχήματα, όπως ορίζεται στη νομοθεσία περί αυτοκινήτων, δεν πρέπει να επιταχύνουν πάνω από 45 χιλιόμετρα την ώρα.

Άλλα οχήματα που δεν αναφέρονται παραπάνω δεν πρέπει να οδηγούν πάνω από 80 χιλιόμετρα την ώρα. Για αναφορά, η παραγγελία, στα ταϊλανδικά, είναι παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.