27χρονος άνδρας σκοτώνεται μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Τσονμπούρι –

Ένας 27χρονος οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, αφού έπεσε με τη μηχανή του σε τσιμεντόδρομο στο Mueang Chonburi.

Η αστυνομία Mueang Chonburi ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην οδό Number 344 στην υποπεριφέρεια Nong Ree.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Pairat Mahardthai, 27 ετών, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο. Κοντά βρέθηκε το κατεστραμμένο μηχανάκι του.

Ένας μάρτυρας, ο κ. Suchan Wongaree, 47 ετών, είπε στον σχετικό τύπο: «Είδα ότι ο κύριος Pairat οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν προσκρούσει σε ένα μονοπάτι από τσιμέντο στην άκρη του δρόμου».

Η αστυνομία του Mueang Chonburi ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να επαληθεύσει τη δήλωση του μάρτυρα και να επιβεβαιώσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος, ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί η νεκροψία στο θύμα.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.