Εκατοντάδες άνθρωποι γιόρτασαν το Loy Krathong στην Πατάγια, δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα

Πατάγια -

Εκατοντάδες άνθρωποι γιόρτασαν την Ημέρα Loy Krathong χθες το βράδυ, Παρασκευή (19 Νοεμβρίουth) στην Πατάγια.

Το φεστιβάλ Loy Krathong ξεκίνησε επίσημα από τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplome στη σκηνή στην παραλία Pattaya γύρω στις 6:00 μ.μ. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι συμμετείχαν στην εκδήλωση στη σκηνή, όπως είδαν οι δημοσιογράφοι του TPN, και φάνηκε να προτιμούν να μείνουν έξω. του «Covid Safe area» με εκατοντάδες ανθρώπους στην παραλία και πεζόδρομους σε κοντινή απόσταση.

Αυτό βασίστηκε σε διάφορους λόγους, σύμφωνα με τους θαμώνες του φεστιβάλ στην εκδήλωση, όπως το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες που είχαν επιτραπεί να εισέλθουν στη σκηνή πρέπει να έχουν συμπληρώσει δύο δόσεις εμβολίων Covid - 19 με αποδεικτικά στοιχεία και να μην επιτρεπόταν φαγητό ή ποτό. στον χώρο της σκηνής. Επιπλέον, τα καθίσματα ήταν τοποθετημένα σε πλαστικές λευκές καρέκλες, όπως και στις πρόσφατες εκδηλώσεις του μουσικού φεστιβάλ. Αντίθετα, οι περιορισμοί οδήγησαν τους ανθρώπους να επιλέξουν να κάθονται μακριά από τη σκηνή όπου δεν υπήρχαν τέτοιοι κανόνες ή απαιτήσεις, απολαμβάνοντας να κάθονται με τις οικογένειες και τους φίλους τους ενώ χαλαρώνουν, πολλοί τρώνε ή πίνουν.

Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, άνθρωποι βγήκαν στην παραλία για να επιπλεύσουν τα Krathongs τους στην παραλία Pattaya. Τα περισσότερα Krathong ήταν κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και πωλούνταν από πλανόδιους πωλητές που ήταν παρόντες σε όλο το μήκος της παραλίας Pattaya, έχοντας λάβει ειδική άδεια από τις αρχές της πόλης για να πουλήσουν. Οι αξιωματούχοι της Pattaya είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι όλοι οι πλανόδιοι πωλητές είχαν επίσης εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 ή είχαν υποβληθεί σε γρήγορες δοκιμές αντιγόνου, αλλά αυτό δεν επαληθεύτηκε ανεξάρτητα από τα μέσα ενημέρωσης TPN.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya και οι αστυνομικοί επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya περιπολούσαν γύρω από την παραλία για να διασφαλίσουν την ασφάλεια καθώς και να βεβαιωθούν ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν πλωτά φανάρια και κροτίδες, τα οποία είχαν απαγορευτεί. Εθεάθησαν επίσης να ελέγχουν ομάδες ανθρώπων στην παραλία για να σταματήσουν την κατανάλωση αλκοόλ κατά καιρούς, κάτι που είχε επίσης απαγορευτεί και μετά από εβδομάδες που οι αξιωματούχοι προσπαθούσαν να κάνουν εκστρατεία για ένα «χωρίς αλκοόλ» Loy Krathong. Τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή παραμένουν κλειστά στην Πατάγια για σχεδόν οκτώ μήνες λόγω των κανονισμών για τον Covid-19 και ακόμη και τα εστιατόρια δεν επιτρέπεται ακόμη νομίμως να πουλούν αλκοόλ. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η επιβολή ήταν σποραδική και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούσαν να εμφανίζονται να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.

Συνολικά, ο δήμαρχος της Pattaya Sonthaya Khunplume χαρακτήρισε την εκδήλωση επιτυχημένη και δεν υπήρξαν αναφορές για σοβαρά περιστατικά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους του TPN.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.