Η Hua Hin Hope Prom πυροβολεί 8 Birdies για να οδηγήσει στο Black Mountain

Hua Hin, Ταϊλάνδη-

Η Hometown-hope Prom Meesawat δημιούργησε τον χαμηλό γύρο 64 για να αποκτήσει προβάδισμα τριών βολών μετά τον τρίτο γύρο του Mixed Thailand BT3 εκατομμυρίων που φιλοξενήθηκε από την TrustGolf στο Black Mountain Golf Club στο Hua Hin την Πέμπτη.

Η 37χρονη με έδρα τη Χούα Χιν έφτιαξε οκτώ πουλάκια, πέντε στο πίσω μέρος εννέα, για να τελειώσει τη μέρα χωρίς μπαμπούλα. Το σύνολο των 16 κάτω των 200 τον οδήγησε στον τελικό με τρίχρονο πλεονέκτημα έναντι του ηγέτη Noppalit Panichphol και της γυναίκας διεκδικήτριας Trichat Cheenglab, η καθεμία με 13 under.

«Επιτέλους κέρδισα τη δυναμική μου σήμερα. Χτύπησα τη μπάλα με τον τρόπο που ήθελα και με έκανε πιο εύκολο να σκοράρω σκορ», είπε ο Προμ που μοιράστηκε τον τίτλο με τον στενό του φίλο Chapchai Nirat στο δεύτερο Mixed event της Ταϊλάνδης στο Τσιάνγκ Μάι τον Απρίλιο. «Νιώθω καλά για κάθε κομμάτι του παιχνιδιού μου. Ακόμη και έκανα κάποιο λάθος στην ένατη τρύπα, εξακολουθούσα να πάλεψα για να κερδίσω την ισοτιμία», είπε ο Prom του οποίου το 64 ήταν το καλύτερο του γύρου. Του κέρδισε 30,000 Bt με χορηγία από την Bond Holdings.

Αλλά μια πιο προσοδοφόρα επιταγή Bt450,000 τον περιμένει την Παρασκευή σε περίπτωση που επικρατήσει στο τουρνουά. Στη συνέχεια θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει για δεύτερη φορά στο μικτό τουρνουά.

«Ελπίζω να συνεχίσω τη δυναμική για τον τελικό. Αν μπορώ να παίξω σταθερά όπως έκανα σήμερα, θα έχω μια μεγάλη ευκαιρία την Παρασκευή», είπε ο Prom στο κυνήγι του δεύτερου τροπαίου του στη σεζόν.

Μετά το χτύπημα πίσω με πλάτη 66s, ο πρωτάρης Nopparat Panichphol δυσκολεύτηκε με το παιχνίδι του την Πέμπτη, πυροβολώντας τέσσερις μπαμπάδες εναντίον ενός αετού στην έκτη τρύπα και τρία πουλιά πριν καταλήξει με 71.

«Οι άνεμοι με δυσκόλεψαν. Δυσκολεύτηκα να παίξω τις δεύτερες βολές μου, κάτι που μου στέρησε την ευκαιρία να σκοράρω σκορ», είπε ο 23χρονος πρωτάρης αναζητώντας τον παρθενικό του επαγγελματικό τίτλο.

«Πρέπει να κάνω έξι βολές και να συνηθίσω τους ανέμους. Εξάλλου, αν μπορώ να διορθώσω τις δεύτερες βολές μου, θα πρέπει να χτυπήσω περισσότερα πουλιά αύριο», είπε ο πρώην πρωταθλητής Ερασιτέχνη Ταϊλάνδης.

Η Trichat παραμένει η καλύτερη γυναίκα ερμηνεύτρια για τρίτη μέρα. Έφτασε στο 70 για να παραμείνει στη διεκδίκηση.

«Δεν χτύπησα στα τέσσερα όπως περίμενα. Φυσούσε πολύς αέρας εκεί έξω που δυσκόλευε την στόχευση για τις θέσεις της σημαίας. Αλλά το να χτυπήσεις δύο κάτω δεν ήταν τόσο κακό», είπε ο 26χρονος Μπανγκόκιος που δεν έχει πρόβλημα να παίξει στον τελευταίο όμιλο μαζί με τους άνδρες (Προμ και Νοππαράτ).

«Το να παίξω στον ίδιο όμιλο με τους Prom και Nopparat θα είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Θα προσπαθήσω να μάθω τα επιθετικά και αμυντικά παιχνίδια τους και να τα εφαρμόσω στην γυναικεία περιοδεία», είπε ο Trichat, νικητής στο Thai LPGA Tour τον περασμένο μήνα.

Μετά από τέσσερις βολές πίσω από τους κορυφαίους ήταν δύο αστέρες σε φόρμα Sadom Kaewkanjana και ο νικητής της πρώτης πίστας Arpichaya Yubol, ο καθένας με 69 και 204s.

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από την TrustGolf, ένα κέντρο εκπαίδευσης εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία, Υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, the Center for Covid-19 Situation Administration και Black Mountain Golf και Resort Hua Hin.

Εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια επιταγή 30,000 Bt που χορηγείται από την Bond Holdings θα απονέμεται σε έναν παίκτη με την καλύτερη βαθμολογία κάθε μέρα. Επίσης, 200 σετ δώρων από τον S.Khonkaen θα δοθούν σε όλους τους παίκτες την πρώτη μέρα.

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή ροή του διαγωνισμού στο AISPLAY APP, https://www.facebook.com/trustgolfclub και στο κανάλι TrustGolf στο Youtube από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από 16 έως 17 Νοεμβρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στις 18 Νοεμβρίου και από τις 9 π.μ. έως τις 3.30:19 μ.μ. στις 19 Νοεμβρίου. Το T-Sport Channel θα μεταδώσει ζωντανά την κάλυψη του τελευταίου γύρου στις XNUMX Νοεμβρίου.

................................................................

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας ευρωπαϊκής περιοδείας για γυναίκες που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στην εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία σε Ταϊλανδέζικες παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το TrustGolf υποστηρίζει επίσης παίκτες της Ταϊλάνδης στην παγκόσμια σκηνή. Η εταιρεία υπέγραψε με τον Ταϊλανδό Νο 1 Jazz Janewattananond, τον σημερινό Νο 1 παίκτη στον Ασιατικό Γύρο. Άλλοι παίκτες που χρηματοδοτούνται από την TrustGolf περιλαμβάνουν τους Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul και Prima Thammaraks.

Το 2021, συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από τη σειρά TrustGolf, μια περιοδεία TrustGolf, θα πραγματοποιηθούν το 2021 με χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt.

Όσον αφορά το ερασιτεχνικό και το junior επίπεδο, η TrustGolf διοργάνωσε το TrustGolf Thailand Masters 2019, το Πρωτάθλημα Pro-Am Powered by TrustGolf και το Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Η εταιρεία διοργάνωσε επίσης έργα και τουρνουά για νέους παίκτες γκολφ όπως το TrustGolf Scholarship, Golf to School και το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/