Το Koh Larn καλωσορίζει τους τουρίστες με πρόσφατα ανακαινισμένο ορόσημο

Koh Larn -

Μια πρόσφατα ανακαινισμένη όψη ορόσημο στο Koh Larn είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους ξένους τουρίστες σύμφωνα με τους αξιωματούχους της επιτροπής του νησιού Koh Larn.

Το νέο ορόσημο με θέα βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη δημοφιλή παραλία Tawean. Το ορόσημο έχει δύο επίπεδα τέλεια για φωτογραφίες και απόλαυση του τοπίου. Το έδαφος στην ψηλότερη περιοχή του σημείου θέασης έχει προστατευτεί με ειδικά δίχτυα για να αποτραπεί η διάβρωση, σύμφωνα με αξιωματούχους, και μικρά δέντρα που δεν επηρεάζουν τη θέα αναπτύσσονται επίσης στην περιοχή για να προσφέρουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία και φυσικό τοπίο .

Η θέα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους ξένους τουρίστες στους οποίους μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος ενός μονοπατιού 100 μέτρων για να δουν το όμορφο τοπίο της κοντινής παραλίας.

Ένα βίντεο από την κατασκευή και την ολοκλήρωση της νέας θέασης μπορείτε να δείτε εδώ, με περισσότερα για την περιοχή μετά το βίντεο.

Η άποψη του Ta Wean είναι ένα νέο και σημαντικό ορόσημο, σύμφωνα με αξιωματούχους του νησιού, που δεν πρέπει να χάσει κάθε τουρίστας που επισκέπτεται το Koh Larn.

Το Koh Larn, σημειώνει το TPN μέσα ενημέρωσης, έχει δει τον τουρισμό να ανακάμπτει σταθερά, ειδικά τον εσωτερικό, τους τελευταίους αρκετούς μήνες μετά την άρση της απαγόρευσης κλεισίματος στο νησί που είχε τεθεί σε εφαρμογή λόγω του Covid-19. Το νησί ΔΕΝ έχει επί του παρόντος περιορισμούς ή εντολές εμβολίων για να περιηγηθεί στην περιοχή, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους προορισμούς στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Pattaya Sonthaya Khunplume, το 100% των επιλέξιμων κατοίκων στο Koh Larn έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 και έχουν λάβει μια ενισχυτική βολή για να διασφαλιστεί ότι το δημοφιλές νησί δεν χρειάζεται να κλείσει ή να κλειδώσει ξανά, κάτι που θα καταστρέψει τον τουρισμό και την οικονομία.

Η οικονομία του Koh Larn, εκτός από ορισμένες μικρές αλιευτικές επιχειρήσεις, εξαρτάται σχεδόν 100% από τον τουρισμό. Το νησί έχει περίπου 2,500 μόνιμους κατοίκους σύμφωνα με αξιωματούχους. Η πόλη της Πατάγια έχει επικεντρωθεί όλο και περισσότερο στο νησί πρόσφατα, αναγνωρίζοντας τη σημαντική της αξία για τον τουρισμό, πραγματοποιώντας μάλιστα το πρώτο μουσικό φεστιβάλ εκεί τις τελευταίες εβδομάδες με ένα άλλο προγραμματισμένο για τις αρχές του επόμενου έτους. Το Koh Larn θα έχει επίσης φέτος το δικό του φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης για την Πρωτοχρονιά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.