Τρεις ταϊλανδέζικες νεοσύστατες εταιρείες πιστοποιημένες από την ιαπωνική κυβερνητική υπηρεσία «JICA» για να υποστηρίξουν παγκοσμίως τοπικές καινοτόμες επιχειρήσεις

Ιαπωνία/Ταϊλάνδη-

  Ο Οργανισμός Διεθνούς Συνεργασίας της Ιαπωνίας (JICA), ένας κυβερνητικός οργανισμός που βοηθά την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στις αναπτυσσόμενες χώρες, ξεκίνησε το έργο «JICA NINJA Accelerator» για να υποστηρίξει τις τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις και την εγχώρια οικονομική ανάπτυξη στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, ως μέρος της Βιώσιμης Ανάπτυξης Στόχοι (SDGs).

Τέσσερις νεοσύστατες εταιρείες της Ταϊλάνδης επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, όπου θα καθοδηγούνται από εμπειρογνώμονες των επιχειρήσεων προκειμένου να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο και να προετοιμαστούν για την «Demo Day», μια ευκαιρία πρόσβασης στην ιαπωνική επιχειρηματική αγορά και το «Roadshow», ένα εκδήλωση για συνάντηση με διεθνείς επενδυτές, τον Ιανουάριο του 2022.

Τα κυριότερα σημεία των startups είναι:

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σερβιέτες, οι οποίες χρειάζονται 500-800 χρόνια για να υποβαθμιστούν, το «Ira Concept» προσφέρει βιολογικές και βιοδιασπώμενες σερβιέτες και επενδύσεις. Τα προϊόντα σας επιτρέπουν να επιλέξετε φυσικά προϊόντα προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον. Varangtip "Rung" Ο Satchatippavarn, ιδρυτής της εταιρείας, δημιούργησε το «Ira Concept» για να τυποποιήσει τη χρήση σερβιετών που είναι ασφαλείς τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον.

Η "Eden Agritech" προσφέρει βρώσιμες επικαλύψεις που μπορούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής των λαχανικών και των φρούτων, όταν εξάγετε ταϊλανδέζικα αγροτικά προϊόντα σε άλλα έθνη. Όχι μόνο η τεχνολογία μπορεί να αυξήσει την παραγωγή των αγροτών της Ταϊλάνδης, αλλά θα μπορούσε επίσης να αποτρέψει την απόρριψη και τη σπατάλη προϊόντων λόγω των χαμηλών προτύπων ποιότητας. Αυτός γίνεται και ο στόχος του δημιουργού του Eden Agritech, Norapat Phaonimmongkol, και της ομάδας του.

Το «Socialgiver» είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που ιδρύθηκε από τον Arch Wongchindawest για τη νέα γενιά που απολαμβάνει να ταξιδεύει για να συνεισφέρει και να αλλάξει τον κόσμο και την Ταϊλάνδη. Κάθε αγορά που γίνεται μέσω της πλατφόρμας θα μετατρέπεται σε κοινωνική δωρεά. Το «Socialgiver» έχει συνεργαστεί με τοπικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και υπηρεσίες που είναι έτοιμες να δωρίσουν το 70% των κερδών στην κοινωνία και το 30% για να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα του «Socialgiver». Οι καταναλωτές θα απολαύσουν τις διακοπές τους συμμετέχοντας σε ένα μέρος της κοινωνικής διανομής και τη μείωση της κοινωνικής ανισότητας.

Το JICA NINJA Accelerator Project, το οποίο χρηματοδοτείται από την JICA, όχι μόνο βοηθά τις επιχειρήσεις της Ταϊλάνδης αλλά συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη και την κοινωνική βοήθεια της Ταϊλάνδης. Ως εκ τούτου, το έργο παρέχει μια φανταστική ευκαιρία σε νεοφυείς επιχειρήσεις της Ταϊλάνδης να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα.

Περισσότερες πληροφορίες: JICA Ταϊλάνδη

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.