Ο δήμαρχος της Πατάγια διατάζει τους αξιωματούχους της προβλήτας του Μπαλί Χάι να καταπολεμήσουν τα υποτιθέμενα προβλήματα, τις αυξήσεις των τιμών των ταχύπλοων κ.λπ.

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια έδωσε εντολή σε αρμόδιους αξιωματικούς και υπηρεσίες να διαχειριστούν στενά την προβλήτα του Μπαλί Χάι, αφού πολλά υποτιθέμενα προβλήματα έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, (18 Νοεμβρίουth), ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplome διέταξε σημαντική αύξηση των αστυνομικών και δημοτικών υπαλλήλων να περιπολούν γύρω από την προβλήτα Bali Hai.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya Wuttisak Ruemkitkarn, οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya και αξιωματικοί του ναυτικού γραφείου.

Ο δήμαρχος Sonthaya είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN: «Έχουμε λάβει πολλά παράπονα για χειριστές σκαφών (κυρίως ταχύπλοων) που δεν έχουν νόμιμη άδεια, ορισμένοι ενοχλούν τους τουρίστες και δεν ακολουθούν τους κανόνες εξυπηρέτησης, άδικα τέλη εξυπηρέτησης σκαφών, ακόμη και ορισμένα σκάφη που εγκαταλείπουν επιβάτες μετά από διαφωνίες για την τιμολόγηση. ή άλλα θέματα. Αυτά προέρχονται κυρίως από εγχώριους Ταϊλανδούς τουρίστες που επισκέπτονται τα κοντινά νησιά και την προβλήτα».

«Αυτά τα προβλήματα έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που έχει βλάψει άμεσα την καλή εικόνα του τουρισμού της Πατάγια. Πρέπει να λύσουμε αυτά τα προβλήματα για να εξασφαλίσουμε μια θετική εμπειρία για όλους τους τουρίστες. Συνεχίζουμε να διαχειριζόμαστε την προβλήτα για να προετοιμαστούμε για μελλοντικές εκδηλώσεις στην Πατάγια, όπου ο αριθμός των προσκεκλημένων που πηγαίνουν στο Koh Larn και σε άλλα νησιά προβλέπεται να αυξηθεί σημαντικά, ειδικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πυροτεχνημάτων και των Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης.» δήλωσε ο δήμαρχος.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για περιστατικά, ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκαν πολλές καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποτιθέμενη αύξηση των τιμών από τους χειριστές ταχύπλοων σκαφών, ειδικά γύρω από το μουσικό φεστιβάλ Koh Larn του περασμένου Σαββατοκύριακου, στο οποίο τα σκάφη ήταν ο μόνος τρόπος για να φύγουν αμέσως από το νησί μετά τις ώρες λειτουργίας του πλοίου όταν έγινε η συναυλία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.