Οδηγός φορτηγού τρακάρει μέσα σε ένα παντοπωλείο στο Bor Thong μέσα στη νύχτα

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Τσονμπούρι –

Ένα τοπικό παντοπωλείο υπέστη ζημιές όταν ένας οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω στην επιχείρηση και παραλίγο να περάσει από την κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη στη μέση της νύχτας στην περιοχή Bor Thong.

Η αστυνομία του Bor Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 2:00 π.μ. το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ένα παντοπωλείο στο Bor Thong.

Πρώτον, ένα βίντεο του περιστατικού, με πλάνα CCTV που κυκλοφόρησε με άδεια στα μέσα ενημέρωσης TPN, είναι παρακάτω:

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο παντοπωλείο, δύο μηχανάκια που είχαν υποστεί ζημιά και ένα φορτηγό να κάθεται στη μέση του καταστήματος. Ένα δέντρο μπροστά στο παντοπωλείο κόπηκε καθαρό στη μέση. Ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου, κ. Panumart Inpet, 41 ετών, περίμενε τους δημοσιογράφους και την αστυνομία στο σημείο.

Ο κ. Panumart είπε στο TPN media, «Κοιμόμουν στο μικρό προσωπικό μου υπνοδωμάτιο μέσα στο παντοπωλείο. Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και έτρεξα στο κατάστημά μου και βρήκα ένα φορτηγό, όπως φαίνεται παρακάτω, να κάθεται στη μέση του παντοπωλείου. Το φορτηγό κόντεψε να μπει στην κρεβατοκάμαρά μου κοντά στο πίσω μέρος του καταστήματος».

«Το κόστος των ζημιών εκτιμάται σε 45,000 μπατ μέχρι στιγμής. Ο οδηγός του φορτηγού (το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία του Bor Thong εν αναμονή περαιτέρω έρευνας και συνεντεύξεων) μου είπε ότι θα είναι υπεύθυνος για τις ζημιές αφού αναρρώσει από τα τραύματά του». δήλωσε ο Panumart.

Η ακριβής αιτία του ατυχήματος ήταν ασαφής και ο άγνωστος οδηγός παρέμεινε σε τοπικό νοσοκομείο αναρρώνοντας από αρκετούς μέτριους τραυματισμούς, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας του Bor Thong.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.