Ήρθε η ώρα για το μεγάλο άνοιγμα του υδάτινου πάρκου Ramayana Pattaya!

Το υδάτινο πάρκο Ramayana θα ανοίξει ξανά στις 19 Νοεμβρίου!
Το Ramayana είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη, με βάση την ικανοποίηση των πελατών.

 

Η Ramayana καλωσορίζει όλους να έρθουν και να παίξουν στο υδάτινο πάρκο κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 π.μ. έως τις 06.00 μ.μ.
Για να γιορτάσετε την επαναλειτουργία, μπορείτε να απολαύσετε μια ειδική προσφορά Happiness splash, με εκπτώσεις μεγάλης αξίας έως και 50%, καθώς και συνδυαστικά πακέτα! 

Επιπλέον, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2021, όλοι οι ηλικιωμένοι μπορούν να προσέρχονται στο υδάτινο πάρκο δωρεάν!
Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα τους www.ramayanawaterpark.com

Αν ψάχνετε για συναρπαστικές βόλτες, χαλαρωτικές πισίνες και νόστιμο φαγητό, τότε το Ramayana είναι σίγουρα το κατάλληλο μέρος για εσάς. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε 21 μοναδικές τσουλήθρες παγκόσμιας κλάσης, 2 ειδικές ζώνες για παιδιά και 50 διαφορετικές δραστηριότητες συνολικά. Όλοι θα βρουν κάτι που τους αρέσει στο Ramayana!

Ως κορυφαίο αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη, η Ramayana έλαβε πιστοποιητικό SHA+ από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT). Επίσης, το 100% των εργαζομένων στη Ramayana είναι πλήρως εμβολιασμένοι από τον Covid-19. Αυτό κάνει τη Ramayana ένα πολύ ασφαλές μέρος για να επισκεφθείτε και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Tripadvisor, το Ramayana είναι το καλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη για 4 συνεχόμενα χρόνια! Πράγμα που είναι πραγματικά απίστευτο επίτευγμα.

Το υδάτινο πάρκο Ramayana βασίζεται σε πολλές επικές αρχαίες ιστορίες και θρύλους, με αφιερωμένες θεματικές περιοχές, ώστε να μπορείτε επίσης να ζήσετε μόνοι σας τις αρχαίες ιστορίες και θρύλους. Το Ramayana βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά από την Πατάγια και 1 ώρα και 20 λεπτά από την Μπανγκόκ, ανάμεσα σε πανέμορφους καταπράσινους λόφους και βουνά, κοντά στη λίμνη Silver. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες, να κρατήσετε ιδιαίτερες αναμνήσεις. 

Τώρα η Ramayana είναι πιο ασφαλής και καλύτερη από ποτέ, τι περιμένετε; Κάντε το Σαββατοκύριακο σας να ξεχειλίσει με θετικά συναισθήματα στο υδάτινο πάρκο Ramayana!

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/