Η VONGTAVEELAP ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΙΑΣ-Ειρηνικού – Γύρος 3

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Η Natthakritta Vongtaveelap από την Ταϊλάνδη κάνει χειρονομίες για να δείξει το σκορ -10 κατά τη δεύτερη ημέρα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος γυναικών Ασίας-Ειρηνικού στο Abu Dhabi Golf Club στις 11 Νοεμβρίου 2021 στο Abu Dhairhas. (Φωτογραφία Paul Lakatos/R&A/R&A μέσω Getty Images)

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, 11 Νοεμβρίου:Η Natthakritta Vongtaveelap της Ταϊλάνδης δημοσίευσε έναν γύρο τεσσάρων κάτω από το 68 χωρίς μπόγους για να διατηρήσει ανέπαφο το προβάδισμά της στις δύο βολές στα μισά του δρόμου του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Γυναικών Ασίας-Ειρηνικού (WAAP).

 Στο Εθνικό γήπεδο γκολφ του Abu Dhabi Golf Club, η Vongtaveelap παρέμεινε στον έλεγχο, λανσάροντας τέσσερα πουλάκια, κάτι που την έκανε δέκα κάτω.

Â Η Μιζούκι Χασιμότο της Ιαπωνίας από την Ιαπωνία πρόσθεσε ένα δεύτερο σερί 68 για να περάσει στο οκτώ κάτω από την ισοτιμία, όπου μαζί της ήρθε σε ισόπαλη δεύτερη θέση η Αυστραλή Κέλσεϊ Μπένετ (67).

Â Η Ανίκα Βάρμα (68) της Ινδίας, μία από τις δύο παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο που δεν έριξαν ούτε ένα σουτ στις πρώτες 36 τρύπες, ήταν στην τέταρτη θέση σόλο με επτά κάτω από το 137.

Â Ο Κορεάτης Youmin Hwang (69), ο παίκτης με την υψηλότερη κατάταξη στο πρωτάθλημα στο νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη ερασιτεχνικού γκολφ® (WAGR®), και ο συμπατριώτης του Jeonghyun Lee (68), ο νεότερος στον τομέα, ήταν σε ένα ομάδα τεσσάρων παικτών ισοβάθμησε στην πέμπτη θέση με 138. Η Cassie Porter της Αυστραλίας και η Μαλαισία Ashley Lau ενώθηκαν μαζί τους με τρεις κατώτερους γύρους των 69.

Â Η τρίτη διοργάνωση του πρωταθλήματος, που διοργανώνεται από την R&A και τη Συνομοσπονδία Γκολφ Ασίας-Ειρηνικού (APGC), διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι. Ο τελικός γύρος για τον τετραήμερο διαγωνισμό θα γίνει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου.

 “Δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο στον πρώτο γύρο. Ο πρώτος γύρος μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση και έπαιξα πολύ καλό γκολφ και έκανα μερικές πολύ καλές βολές κατά τη διάρκεια του γύρου», είπε ο Vongtaveelap, ο οποίος έκανε πουλάκια στο 15.th και 18th τρύπες μετά την εκκίνηση από το 10th, και στη συνέχεια πρόσθεσε άλλα δύο στο δεύτερο και το τρίτο.

 “Ήταν στόχος μου να προσπαθήσω να πυροβολήσω έναν γύρο τέσσερα-under σήμερα και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα.

Â Ο Hashimoto, ο 19χρονος WAGR®Number114 από το Hyogo, ξεκίνησε από το 10th μπλουζάκι και έκανε τη στροφή ισόπαλη με ένα πουλάκι στο 14th, και πρόλαβε τον ηγέτη Vongtaveelap στα οκτώ κάτω πριν ο Ταϊλανδός σταρ προσθέσει πουλάκια πίσω με πλάτη στο δεύτερο και το τρίτο για να προηγηθεί.

 «Έπαιξα καλά σήμερα. Οι λήψεις μου ήταν πολύ καλύτερες από χθες», είπε ο Χασιμότο. «Ο πρώτος μου στόχος ήταν να κάνω το κόψιμο αυτή την εβδομάδα και είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανα.»

Â Η Bennett, μια 22χρονη από το Mollymook στη Νέα Νότια Ουαλία, έκανε ένα κτύπημα 30 ποδιών από πολύ μακριά από το πράσινο για ένα από τα έξι πουλάκια της. Πήρε τέσσερις βολές στη σταθερή της πλάτη εννέα, συμπεριλαμβανομένου ενός μακριού πουλάκι στο 18thΜια τρύπα.

 «Αγωνιζόμουν στο μπροστινό εννιά. Η τοποθέτηση μου απλά δεν αισθάνθηκα πολύ σωστή, αλλά το κατάλαβα στο εννέα πίσω μέρος. Πήρα τα 10, και κάπως με ξεκίνησε. Χτύπησα μερικές σφήνες, οι οποίες ήταν εύχρηστες», είπε ο αριθμός WAGR 207.

 Ήταν μια εξαιρετική μέρα στην πορεία για τους παίκτες της Ταϊλάνδης με τον Kan Bunnabodee να σκοράρει οκτώ κάτω από το 64 για να περάσει στην πρώτη δεκάδα και να ισοφαρίσει τον χαμηλότερο γύρο στην ιστορία του WAAP που είχε οριστεί για πρώτη φορά από την Becky Kay από την Αυστραλία κατά τον πρώτο γύρο. της έκδοσης του 2019 που παίχτηκε στο Royal Golf Club στην Ιαπωνία.

 «Είμαι εντυπωσιασμένος που μπόρεσα να πυροβολήσω αυτό το χαμηλό σκορ, αυτή είναι η πρώτη μου φορά που σουτάρω 8-under», είπε ο Bunnabodee, ο οποίος ηχογράφησε επτά πουλάκια σε οκτώ τρύπες, ξεκινώντας από την τέταρτη τρύπα. “Πραγματικά δεν σκέφτηκα να κάνω τη χαμηλότερη βαθμολογία στο WAAP ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς απολάμβανα τον εαυτό μου παίζοντας γκολφ, φτιάχνοντας μερικά πουλάκια, και απλά συνέχιζε να σκοράρει όλο και χαμηλότερα. Οπότε είναι πολύ ωραίο.â€

Â Η Natalii Gupta της Ινδίας, υποψήφια παίκτρια της Emirates Golf Federation (EGF), ήταν η μόνη τοπική παίκτρια που έκανε το κόψιμο, προσθέτοντας έναν γύρο τρεις κάτω από την ισοτιμία 69 στους 74 της την Τετάρτη. Στο σύνολο κάτω από την ισοπαλία, έμεινε ισόπαλη για 26thΕνα μέρος.

 “Ήταν μια καλή μέρα στο γήπεδο του γκολφ σήμερα. Νομίζω ότι είχα πέντε πουλάκια. Απλώς προσπαθούσα να μην κοντεύω τον εαυτό μου και να παίξω επιθετικά σε όλες τις γραμμές μου και απλά να ελπίζω για το καλύτερο», είπε η 17χρονη Gupta.

 “Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ το ΕΤΠ. Έχω ζήσει εδώ στα ΗΑΕ όλη μου τη ζωή. Είναι απίστευτο να μπορείς να έχεις μια ευκαιρία και μετά να κάνεις το κόψιμο εδώ.â€

Â Η μείωση στα μισά έπεσε στο 146-51 με 12 παίκτες από XNUMX χώρες να περνούν στους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος.

 Το πρωτάθλημα κέρδισε την εναρκτήρια χρονιά του ο Ταϊλάνδης Atthaya Thitikul, ο οποίος ήταν ο νούμερο ένα παίκτης στον Ευρωπαϊκό Γύρο Κυριών (LET) αυτή τη σεζόν, και ο Ιάπωνας Yuka Yasuda το 2019. Συνολικά 78 παίκτες από 16 έθνη συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα.

 Το WAAP είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο ημερολόγιο για παίκτες από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με τον πρωταθλητή να κερδίζει μια θέση σε δύο μεγάλα πεδία πρωταθλήματος – το AIG Women’s Open και το Πρωτάθλημα Amundi Evian - καθώς και το Hana Πρωτάθλημα Οικονομικών Ομίλων και πρόσκληση για παιχνίδι στην Ερασιτεχνική Εθνική Γυναικών Augusta.

Οι τέσσερις ημέρες του πρωταθλήματος μεταδίδονται ζωντανά για τέσσερις ώρες από τις 6 π.μ.-10 π.μ. GMT (10 π.μ.-2 μ.μ. ώρα ΗΑΕ) στην τηλεόραση σε όλη την περιοχή, καθώς και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube και του Facebook του The R&A. κανάλια και στο RandA.org. Αυτό συνεχίζεται Το καλοκαίρι του R&A με ζωντανή κάλυψη γκολφ μετά τους τελικούς του 118ου Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Γυναικών και του 126ου Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος καθώς και του 41ου Κυπέλλου Curtis μεταδόθηκε επίσης ψηφιακά σε όλα αυτά τα κανάλια. ΕΝΑ 

 Το WAAP αναπτύχθηκε από την R&A και την APGC για να ανακαλύψει αναδυόμενα ταλέντα και να προσφέρει μια διαδρομή για τις ελίτ γυναίκες ερασιτέχνες της Ασίας στη διεθνή σκηνή. Η R&A κυκλοφόρησε το Women in Golf Charter το 2018 και δεσμεύεται να αυξήσει τη συμμετοχή των γυναικών στο άθλημα. Το WAAP είναι ένα από τα πολλά βασικά πρωταθλήματα που διεξάγονται από το κυβερνών όργανο και μια σημαντική πρωτοβουλία μαζί με το APGC για να προωθήσουν τη δημοτικότητα του γυναικείου γκολφ στην περιοχή.

 Το R&A υποστηρίζεται από συνεργάτες εκδηλώσεων πρωταθλήματος που μοιράζονται τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη του γκολφ στην Ασία-Ειρηνικό. Το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Γυναικών Ασίας-Ειρηνικού υποστηρίζεται περήφανα από το Αθλητικό Συμβούλιο του Άμπου Ντάμπι, τον Οικονομικό Όμιλο Hana, τη Nippon Kabaya Ohayo Holdings, τη Rolex, τη Samsung και την Trust Golf.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση randa.org/WAAP. Για ενημερώσεις, όπως το πρωτάθλημα Facebook σελίδα και ακολουθήστε το @WAAPGolf on Twitter και Instagram.

Το προηγούμενο είναι ένα εξουσιοδοτημένο δελτίο τύπου που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης του TPN με άδεια για δημοσίευση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/