Αστυνομικός Sanesuk διερευνάται μετά από φερόμενη επίθεση σε τρανσέξουαλ στο Chonburi

Τσονμπούρι –

Ένας αστυνομικός Sanesuk που φέρεται να επιτέθηκε σε ένα τρανσέξουαλ στην περιοχή Mueang Chonburi αυτή την εβδομάδα, ερευνάται για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Ο Payuwat 'Mos' Dehomsin, 18 ετών, ένα τρανσέξουαλ και η μητέρα του, κυρία Warisara Saeei, 52, υπέβαλαν αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Saensuk με αποδεικτικά στοιχεία βίντεο CCTV και ιατρική πιστοποίηση χθες για την υποτιθέμενη επίθεση (10 Νοεμβρίουth).

Ο Mos είπε στην αστυνομία του Chonburi, «Την Τρίτη, 9 Νοεμβρίουth στις 7:00 μ.μ. δέχθηκα επίθεση από έναν αστυνομικό μπροστά από ένα παντοπωλείο στην οδό Bypass Road στην υποσυνοικία Mueang Chonburi. Η επίθεση ήρθε γιατί στον αστυνομικό δεν αρέσει να είμαι φίλος με την κοπέλα του. Μου φώναξε ότι δεν του αρέσουν οι «κυρίες» πριν μου επιτεθεί σωματικά (μια συνηθισμένη αργκό για τα τρανς άτομα στην Ταϊλάνδη). Το πρόσωπο και το χέρι μου τραυματίστηκαν από την επίθεση».

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Η επαρχιακή αστυνομία Chonburi φέρεται να επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας στο βίντεο κλιπ CCTV που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Ανώτερος Λοχίας Ταγματάρχης Sasiphong Detnuwatchai της αστυνομίας Sanesuk. Τα μέσα TPN δεν παρέχουν το βίντεο κλιπ ως μέρος αυτού του άρθρου, καθώς μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές.

Ο Μος, όπως αναφέρεται, είναι φίλος της φίλης του αστυνομικού που αυτοχαρακτηρίζεται, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στον Τύπο. Ο Sasiphong φέρεται να ήταν αναστατωμένος και απογοητευμένος που η κοπέλα του έκανε παρέα με τον Mos σχεδόν κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να επιτεθεί σωματικά στον Mos, σύμφωνα με τη δήλωση του Mos.

Ο Υποστράτηγος Attasit Kitjaharn, ο αστυνομικός διοικητής της επαρχίας Chonburi, διέταξε μια έρευνα για περαιτέρω νομικές ενέργειες κατά του Ανώτερου Λοχία Ταγματάρχη Sasiphong με πλήρη διαφάνεια. Έδωσε επίσης εντολή να προστατεύεται το θύμα και οι μάρτυρες από οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες για την αναφορά του εγκλήματος και την κοινοποίηση του πλάνα CCTV.

Η Sasiphong δεν έχει εκδώσει δημόσια δήλωση σχετικά με το περιστατικό μέχρι την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.