Χιλιάδες μαθητές στην Πατάγια λαμβάνουν δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer Covid-19

Πατάγια -

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες επιλέξιμοι μαθητές ηλικίας 12-18 ετών από δημόσια σχολεία στην Πατάγια έλαβαν μια δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer Covid-19 σήμερα (9 Νοεμβρίουth).

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplome επιθεώρησε την κύρια περιοχή εμβολιασμού στο Mueang Pattaya 2 School σήμερα το πρωί μαζί με την ομάδα TPN. Ένα βίντεο από την επιθεώρηση είναι παρακάτω.

Ο δήμαρχος Sonthaya είπε στην ομάδα του Pattaya News: «Η δεύτερη δόση της εκστρατείας εμβολιασμού της Pfizer Covid-19 για μαθητές στην Πατάγια είναι σήμερα και αύριο, 10 Νοεμβρίου».

«Σήμερα 2,467 μαθητές από πέντε σχολεία που είναι το Mueang Pattaya 11 School, Mueang Pattaya 1 School, Mueang Pattaya 2 School, Mueang Pattaya 3 School και Mueang Pattaya 4 School έλαβαν τη δεύτερη δόση εμβολίου Covid-19».

«Αύριο, (10 Νοεμβρίουth), 2,258 μαθητές από πέντε άλλα σχολεία στην Πατάγια που είναι το Mueang Pattaya 5 School έως το Mueang Pattaya 9 School θα λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer.»

«Επιπλέον, το ιατρικό προσωπικό πηγαίνει στο Mueang Pattaya 10 School στο Koh Larn για τον εμβολιασμό τους. Οι μαθητές δεν χρειάζεται να έρθουν στη γη για τον εμβολιασμό. », πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

«Υπάρχουν συνολικά 5,828 μαθητές που είναι διαθέσιμοι για τον εμβολιασμό. Συνολικά το 95.73 τοις εκατό των επιλέξιμων μαθητών δημοσίων σχολείων, ηλικίας 12-18 ετών, είχαν γονική συναίνεση και εγγράφηκαν για ένα εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψουν σύντομα στο σχολείο». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Το TPN media σημειώνει ότι ένα εμβόλιο Covid-19 ΔΕΝ επιβάλλεται να επιστρέψουν στο σχολείο και είναι μόνο μέρος ενός εκτεταμένου προγράμματος για την ασφαλή επιστροφή των σχολείων στην τάξη. Ο δήμαρχος Sonthaya δήλωσε ότι τα δημόσια σχολεία θα εξεταστούν από την Επιτροπή Μεταδοτικών Ασθενειών του Chonburi «σύντομα» για να καθοριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες για να επιστρέψουν στο σχολείο. Ορισμένα διεθνή και ιδιωτικά σχολεία έχουν ήδη επιστρέψει σε μια προσωπική τάξη.

Στο σύνολό τους, οι μαθητές έμειναν εκτός σχολείου για επτά μήνες λόγω των περιορισμών του Covid-19, από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η προηγούμενη κάλυψή μας για τον σχολικό εμβολιασμό κατά του Covid-19 είναι η παρακάτω:

Μια σημαντική ημέρα εμβολιασμού για τους δικαιούχους μαθητές στην Πατάγια ξεκίνησε τον περασμένο μήνα με 2,402 μαθητές που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 με το εμβόλιο Pfizer, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya.

Η μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού των μαθητών Covid-19 με το εμβόλιο Pfizer συνεχίζεται στην Πατάγια, τα σχολεία είναι πιθανό να ξεκινήσουν να ανοίξουν τον Νοέμβριο στην Πατάγια

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.