51χρονος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά σε δυστύχημα στο Ban Bueng, άλλο όχημα τράπηκε σε φυγή αλλά έριξε πινακίδα κυκλοφορίας

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng, Chonburi –

Μια 51χρονη γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτυπήθηκε από φορτηγό σε μια διασταύρωση στο Ban Bueng το Σάββατο (6 Νοεμβρίουth). Ο οδηγός του φορτηγού τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η πινακίδα του οχήματός τους χάθηκε και έπεσε στο δρόμο, βοηθώντας τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον οδηγό.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 6:30 μ.μ. σε μια διασταύρωση Ban Bueng. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια τραυματισμένη γυναίκα, την κα Puangpan Monyao, 51 ετών, ξαπλωμένη στο δρόμο κοντά στο κατεστραμμένο μηχανάκι της.

Ήταν αναίσθητη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Στο σημείο βρέθηκε πινακίδα κυκλοφορίας, που φέρεται να ανήκει στο άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Δύο μάρτυρες που βρίσκονταν επίσης στο φανάρι, η κα Janjira, 35 ετών, και ο κ. Suwatchai, τα επώνυμα που δεν αποκαλύφθηκαν κατόπιν αιτήματός τους, είπαν στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Το φως άλλαζε από κόκκινο σε πράσινο και οι οδηγοί άρχισαν να κινούνται αργά».

«Ο οδηγός του φορτηγού πέρασε από το κόκκινο φανάρι πριν προσκρούσει στη μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν και στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα χωρίς να σταματήσει για να δει αν το άτομο που χτύπησε ήταν τραυματισμένο ή χειρότερα. Και οι δύο μάρτυρες δήλωσαν στον Τύπο και στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία του Ban Bueng αργότερα εντόπισε με επιτυχία το φορτηγό από την πινακίδα κυκλοφορίας. Το φορτηγό ήταν ταξινομημένο στην κα Laksika Tarai, σύμφωνα με την αστυνομία του Ban Bueng. Ωστόσο, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι την εν λόγω ημέρα ο πατέρας της οδηγούσε το φορτηγό της.

Η αστυνομία του Ban Bueng συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό και σχεδιάζει να ανακρίνει περαιτέρω τόσο τον ιδιοκτήτη του φορτηγού όσο και τον πατέρα της.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.