ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οικογένεια νεαρής γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο θέρετρο Koh Larn πιστεύει ότι η διαρροή αερίου ή ο καπνός μέσα στο θέρετρο οδηγούν στο θάνατο

Koh Larn -

Η οικογένεια μιας νεαρής γυναίκας, γνωστής ως «Nong Film», η οποία βρέθηκε νεκρή σε ένα θέρετρο στο Koh Larn την περασμένη εβδομάδα πιστεύει ότι πιθανή διαρροή αερίου ή καπνός προκάλεσε τον θάνατό της. Η οικογένεια αρνείται τις δηλώσεις διαφόρων αρμόδιων αξιωματούχων ότι η γυναίκα ήπιε αλκοόλ ή έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών που οδήγησαν στον θάνατό της.

Πρώτον, ως αναφορά στην προηγούμενη κάλυψη αυτής της ιστορίας:

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το αρχικό περιστατικό σε ένα θέρετρο κοντά στην παραλία Sangwan στο Koh Larn την περασμένη εβδομάδα. Το όνομα του θέρετρου, ωστόσο, αποκρύπτεται εν αναμονή περαιτέρω έρευνας από την αστυνομία της πόλης Pattaya.

26χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε θέρετρο στο Koh Larn, ο θάνατος βρίσκεται υπό έρευνα

Ο κ. Nattawut, 34 ετών, συγγενής της Nong Film, είπε στον ταϊλανδικό τύπο το περασμένο Σαββατοκύριακο: «Και οι τρεις δεν τους αρέσει να πίνουν αλκοόλ. Επίσης, δεν κάνουν χρήση παράνομων ναρκωτικών (συμπεριλαμβανομένου του φίλου της και της φίλης της). Ειδικά η Nong Film, ήταν μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Δεν πιστεύω τις αναφορές από τις αρχές επιβολής του νόμου ότι έπιναν πολύ πριν από το συμβάν».

«Σε αυτό το στάδιο, η αιτία θανάτου της αναφέρθηκε αρχικά από τους γιατρούς ως ανεπάρκεια του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήματος. Ωστόσο, το πλήρες αποτέλεσμα της νεκροψίας θα ανακοινωθεί αργότερα σε περίπου ένα μήνα». Ο Nattawut συνέχισε.

«Εμείς (η οικογένεια του αποθανόντος) είμαστε περίεργοι για το θέρετρο καθώς είναι ένα κλειστό μέρος χωρίς φαινομενικά καμία ροή αέρα. Ο θερμοσίφωνας στο μπάνιο φαινόταν να συνδέεται με βαλβίδες αερίου που θα μπορούσαν να είχαν προβλήματα.»

«Αν υπήρχε διαρροή αερίου ή κάτι κάηκε κοντά, δεν διαφέρει από ένα μαγκάλι μέσα σε ένα αυτοκίνητο ή ένα δωμάτιο. Συνεργαζόμαστε με τη νομική συνδρομή και τις αρχές επιβολής του νόμου για μια πλήρη έρευνα για να φτάσουμε στο βάθος αυτού του θέματος.» κατέληξε ο Nattawut.

Το θέρετρο, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο λόγω της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης και λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας, δεν έχει εκδώσει επίσημη δήλωση για τον θάνατο μέχρι την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.