Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προτρέπει τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες να διορθώσουν το σύστημα «Thailand Pass» αφού πολλοί δεν έλαβαν κωδικό QR

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha χθες, 7 Νοεμβρίου, διέταξε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ταϊλάνδης να βελτιώσουν το σύστημα «Thailand Pass» αφού πολλοί αιτούντες φέρεται να μην έλαβαν τον κωδικό QR για check-in.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana είπε στο Associated Press ότι ο πρωθυπουργός είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα ότι ορισμένοι εγγεγραμμένοι ταξιδιώτες του συστήματος «Thailand Pass» δεν έλαβαν ή έλαβαν τον κωδικό QR αργότερα από το συνηθισμένο.

«Ο Πρωθυπουργός, ως εκ τούτου, διέταξε τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιταχύνουν τη βελτίωση του συστήματος προκειμένου να παρέχουν την κατάλληλη πιο βολική εξυπηρέτηση στους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των Ταϊλανδών που σχεδίαζαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και ξένων επισκεπτών που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για τουρισμό ή εργασιακούς σκοπούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, τα προβλήματα καθυστέρησης του κώδικα QR μπορεί να προκύψουν για διάφορους λόγους, όπως η μεταφόρτωση ασαφών εγγράφων εμβολιασμού που θα προκαλούσαν μεγαλύτερο χρόνο επεξεργασίας και επαλήθευσης από τους υπαλλήλους και όχι από το σύστημα ή τη συμπλήρωση ή/και την επισύναψη εγγράφων που δεν ταιριάζει με την καθορισμένη λίστα ή το όνομα του ξενοδοχείου δεν ήταν το ίδιο με αυτό που αναφέρεται στο νοσοκομείο που υποβάλλεται σε δοκιμή RT-PCR.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα περιελάμβαναν επίσης την εισαγωγή λανθασμένης διεύθυνσης email, με αποτέλεσμα την αποτυχία παράδοσης του κωδικού QR. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι, συνολικά, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν είπε ότι υπήρχε καμία ευθύνη ή σφάλμα στο άκρο τους για την καθυστέρηση των κωδικών QR, αλλά κατηγόρησε σχεδόν ολόκληρο το ζήτημα σε σφάλμα χρήστη.

Ο Thanakorn ανέφερε επίσης ότι συνολικά 90,165 άτομα έχουν εγγραφεί στο σύστημα «Thailand Pass», έως τις 6 Νοεμβρίου. Από αυτούς, περίπου 33,788 αιτούντες έχουν ήδη εγκριθεί.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.