Ο πολλά υποσχόμενος Chanette κερδίζει τον τίτλο του Breakthrough στο 2ο SAT-TWT Open στην Πατάγια στο Phoenix Gold

Πατάγια, Ταϊλάνδη

Η ανερχόμενη Chanettee Wannasaen διατήρησε την ψυχραιμία της κάτω από συνθήκες υψηλής υγρασίας για να γιορτάσει τον παρθενικό της τίτλο στην κατάταξη 2.5 εκατομμυρίων Bt "SAT-TWT Open" Road to World Ranking στο Phoenix Gold Golf and Country Club στο Chonburi την Παρασκευή.

Ο 17χρονος από το Τσιάνγκ Μάι πέτυχε έναν σταθερό τελικό γύρο 68 χωρίς μπαμπούλα για να κερδίσει στις 11 under-par-205, κερδίζοντας τον προηγούμενο πρωταθλητή της πίστας Arpichaya Yubol με ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στο τοπίο 72 6,328 γιάρδων.

Αφού έκανε ένα εύκολο χτύπημα πρωταθλητισμού, ο έφηβος ένιωσε ανακούφιση που τελικά κέρδισε έναν τίτλο αφού έμεινε δεύτερος τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης της ήττας από τον σε φόρμα Arpichaya στο τελευταίο TWT Tour στο Cham Am πριν από δύο μήνες.

"Είμαι άφωνος. Τελικά τα κατάφερα αφού ήρθα τόσο κοντά πολλές φορές», είπε η Chanettee που έλαβε τη μεγαλύτερη επιταγή Bt367,500 ως νικήτρια. «Κανονικά δεν έπαιζα καλά στα εννιά πίσω, αλλά σήμερα χειριζόμουν καλά την κατάσταση. Έμεινα πραγματικά υπομονετικός εκεί έξω και προσπάθησα να μην χάσω τη συγκέντρωσή μου».

Ο Arpichaya, ο οποίος έχει κερδίσει συνεχόμενους τίτλους στο Thai LPGA Tour ερχόμενος στην Pattaya, κυνηγούσε στενά τον Channettee όλο το απόγευμα, έχασε μόλις ένα σουτ πίσω στο 10-11 κάτω από 14 τρύπες. Ξαφνικά, ο 18χρονος από το Σαραμπούρι διέπραξε έναν διπλό μπαμπούλα αφού έκανε μια κακή βολή στο 15.th. Και παρόλο που συνήλθε για να πυροβολήσει δύο ίσια πουλιά στο 16th και 17th, δεν ήταν αρκετό για να προλάβω τον νεότερο αντίπαλο.

«Ανησυχούσα ότι θα έχανα τα νεύρα μου όπως έκανα στο τελευταίο σιρκουί. Προηγούσα στον τελευταίο γύρο και πέτυχα ένα κακό σουτ που έδωσε στον Arpichaya τον τίτλο. Αυτή τη φορά, χειριζόμουν καλύτερα την κατάσταση. Ούτως ή άλλως, έπρεπε να δώσω τα εύσημα στην Arpichaya για τη μαχητικότητα της μετά από αυτό το διπλό μπαμπάκι», η έφηβη έκανε κομπλιμέντα για την αντίπαλό της.

Ο Arpichaya απέτυχε να κερδίσει χατ-τρικ αφού κέρδισε συνεχόμενες νίκες στο Nakhon Nayok τον περασμένο μήνα. Υπέγραψε με 69 επί 10 κάτω από το 206.

«Προσπαθούσα να χτυπήσω ένα πουλάκι στην τελευταία τρύπα αλλά δεν τα κατάφερα. Έπαιξε ένα καλό σύντομο παιχνίδι σήμερα και δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία. Αλλά είμαι χαρούμενος που πέτυχα το 10 κάτω σε αυτό το μάθημα για πρώτη φορά», είπε ο Arpichaya που έπρεπε να συμβιβαστεί με το χρηματικό έπαθλο Bt223,440 ως δεύτερος.

Ο Trichat Cheenglab, 24 ετών από την Μπανγκόκ, πέτυχε ένα τελικό 66 για συνολικά οκτώ κάτω από το 208 για να φτάσει στην ισόπαλη τρίτη θέση μαζί με την ηγέτιδα της συναδέλφου Parinda Phokan που υπέγραψε με 71.

Το SAT-TWT Open υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, την Τράπεζα SCB, την P. Overseas Steel Public Company Limited και το Phoenix Gold Golf and Country Club. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του τουρνουά στη σελίδα THAI WPGA στο Facebook ή στο www.thaiwpga.com

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/