Το γραφείο Μετανάστευσης Jomtien προειδοποιεί τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν σε σχέση με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi

Πατάγια -

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi σήμερα (5 Νοεμβρίου) εξέδωσε μια προειδοποίηση για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν στο Γραφείο Μετανάστευσης Chonburi στο Nongprue για να παρακολουθήσουν την υγεία τους.

Όποιος επισκέφτηκε τα Γραφεία Μετανάστευσης στην Jomtien Beach Road Soi 5 ή χρησιμοποιούσε τουαλέτες στο γραφείο από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, παρακαλούμε να παρακολουθεί την υγεία σας ή να κάνει μια εξέταση ATK εάν έχετε σχετικά αναπνευστικά συμπτώματα.

Ενημέρωση:

Το γραφείο Μετανάστευσης Jomtien θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 10 Νοεμβρίου για «καθαρισμό» ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού.

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες (4 Νοεμβρίου) δημοσίευσε μια προειδοποίηση για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν στο Tuk Com Pattaya IT Mall στη Νότια Πατάγια για να παρακολουθήσουν την υγεία τους.

Το εμπορικό κέντρο Pattaya Tukcom IT προειδοποιεί τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν καταστήματα σε σχέση με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.