Η Krungsri συνεργάζεται με τη Nium για να επεκτείνει τις διεθνείς μεταγραφές

 

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 4 Νοεμβρίου 2021 – Krungsri (Bank of Ayudhya PCL), μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ταϊλάνδης, συνεργάζεται με κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα πληρωμών Νίου να βελτιώσουν τις διεθνείς προσφορές μεταφοράς τόσο για εταιρικούς όσο και για μεμονωμένους πελάτες της Krungsri. Η συνεργασία έρχεται ως νέα έρευνα1 αποκαλύπτει ότι το 82% των καταναλωτών στην Ταϊλάνδη προσπάθησε τώρα να πάει χωρίς μετρητά, λόγω της αυξημένης υιοθέτησης των πληρωμών με κάρτα και ανέπαφων από τους καταναλωτές, καθώς και της αντιληπτής ασφάλειας των ψηφιακών πληρωμών εν μέσω της πανδημίας. Επιπλέον, οι ηλεκτρονικές αγορές, ή το ηλεκτρονικό εμπόριο, έχουν υποστεί έκρηξη στη ζήτηση παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Krungsri και η Nium θα ενισχύσουν τη διεθνή εμπειρία μεταφοράς για εκατομμύρια τραπεζικούς πελάτες σε όλη την Ταϊλάνδη. Η ενοποίηση προσφέρει στους πελάτες τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν χρήματα σε πραγματικό χρόνο2 σε διάφορες νέες χώρες σε όλη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ασία-Ειρηνικό.

Ο Frederick Crosby, Chief Revenue Officer στη Nium, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια άλλη από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες της Ταϊλάνδης. Όπως και ο Krungsri, πιστεύουμε στη σημασία της οικονομικής ένταξης και της καινοτομίας. Μαζί, ελπίζουμε να ενισχύσουμε τις διασυνοριακές πληρωμές για εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη».

Ο Sayam Prasitsirigul, Chief Information and Digital Officer του Krungsri, είπε: «Η Krungsri, ως μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ταϊλάνδη και στρατηγικό μέλος της MUFG, ενός από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς ομίλους στον κόσμο, έχει επεκτείνει το δίκτυο πληρωμών σε πραγματικό χρόνο παγκοσμίως. Η Krungsri και η Nium έχουν αρχίσει να προσφέρουν μια νέα εμπειρία απρόσκοπτων διασυνοριακών υπηρεσιών πληρωμών σε πραγματικό χρόνο με πολλούς διαδρόμους, σε βασικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Για αυτή τη συνεργασία, η Krungsri αναμένει να φέρει την καλύτερη εμπειρία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας μέσω fintech και συνεργασίας.»

Οι Nium και Krungsri έχουν ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχουν:

  • Απρόσκοπτες διασυνοριακές πληρωμές B2B, P2P, B2P και P2B για πελάτες σε πολλά νομίσματα.
  • Πρόσβαση σε πολλούς διαδρόμους πληρωμής σε πραγματικό χρόνο, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη και διαθεσιμότητα σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία-Ειρηνικό.
  • Άμεσοι, γρήγοροι διακανονισμοί.

 

Η Nium έχει επί του παρόντος στρατηγικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ταϊλάνδη.

[1] Ευρήματα που περιγράφονται στη Μελέτη Consumer Payment Attitudes της Visa 2021: https://www.visa.com.sg/dam/VCOM/regional/ap/documents/visa-cpa-report-2021-smt.pdf

2 Σε αγορές όπου η Nium προσφέρει υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο. Για πλήρεις λεπτομέρειες, επισκεφθείτε: https://www.nium.com/network/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/