Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ταϊλάνδης προτείνει περισσότερες χαλαρώσεις Covid-19 στην Μπανγκόκ στο Covid Center

Μπανγκόκ -

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ταϊλάνδης (TCC) πρότεινε επίσημα πιο νόμιμες περιοχές για τη διοργάνωση φεστιβάλ Loy Kratong στην Μπανγκόκ καθώς και την επέκταση των ωρών κατανάλωσης αλκοόλ στο Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA).

Ο πρόεδρος του TCC Sanan Angubolkul αποκάλυψε μετά από συζητήσεις με τον στρατηγό Supot Malaniyom, γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC), σήμερα ότι η πρόταση για προσθήκη περισσότερων περιοχών για εκδηλώσεις Loy Kratong στην πρωτεύουσα και η παράταση του χρόνου κατανάλωσης αλκοόλ εισήχθησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η παράταση προτάθηκε από τις 9:00. έως τις 11:00 μ.μ. Ωστόσο, αυτό έπρεπε να περιμένει για μια αξιολόγηση της κατάστασης της CCSA τις πρώτες 15 ημέρες πριν εξεταστεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο.

«Αν και ο κίνδυνος λοιμώξεων είναι αρκετά χαμηλός τώρα στην Μπανγκόκ, επειδή τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν λάβει το 100% της πρώτης δόσης και περισσότερο από το 80% της δεύτερης δόσης, όλα έπρεπε να γίνουν προσεκτικά και εξακολουθούν να εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του ατόμου. αν θα έβγαιναν για να περάσουν χρόνο στο κοινό ή όχι», δήλωσε ο Σανάν.

Ανέφερε επίσης την εκτίμηση της οικονομικής ανάκαμψης μετά το άνοιγμα της χώρας ότι θα υπήρχαν περίπου 600,000 τουρίστες που θα φτάσουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Και αν το άνοιγμα της χώρας κυλούσε ομαλά και με επιτυχία, περίπου 10 εκατομμύρια τουρίστες αναμενόταν να φτάσουν στην Ταϊλάνδη τον επόμενο χρόνο, ξοδεύοντας περίπου 70,000-100,000 μπατ ανά άτομο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.