Το Rotary Club of the Eastern Seaboard διοργανώνει ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί δελτίο τύπου από τον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Θάλασσας (RCES).

Αγαπητά μέλη, συνάδελφοι Ροταριανοί και φίλοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας παρέχω αυτήν την ευκαιρία έγκαιρης κράτησης για το «Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι» του Rotary Club Eastern Seaboard που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα χορού Parkview του υπέροχου ξενοδοχείου Siam Bayshore.

Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτήν την πρόσκληση με τους συναδέλφους σας μέλη της Λέσχης και τους ευρύτερους φίλους, όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το ξεχωριστό παραδοσιακό εορταστικό γεγονός των Χριστουγέννων και να συγκεντρώσετε μια ομάδα από το Club σας, κοινωνικούς φίλους ή συναδέλφους σε ένα τραπέζι για μια υπέροχη γιορτή!

Ο ενδυματολογικός κώδικας θα είναι «Έξυπνος εορταστικός» για να κάνει τη βραδιά όσο λαμπερή και παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη περίσταση, όπως θέλετε.

Τα τραπέζια θα μπορούν να φιλοξενήσουν 8 άτομα και, αν μπορείτε, μια κράτηση ολόκληρου τραπεζιού ή ομαδικής κράτησης θα βοηθήσει πάρα πολύ τον προγραμματισμό μας. Φυσικά, οι ατομικές κρατήσεις και οι κρατήσεις για ζευγάρια είναι εξίσου ευπρόσδεκτες και θα καθίστανται από την ομάδα της Εκδήλωσής μας σε κοινόχρηστα τραπέζια.

Αναμένουμε με βάση τις τρέχουσες πληροφορίες ότι τα αλκοολούχα ποτά θα επιτρέπονται μέχρι την ημερομηνία της εκδήλωσής μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το κρασί και η μπύρα είναι διαθέσιμα και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου σας για όσους το επιθυμούν.

Για να βοηθήσετε τον προγραμματισμό μας, κάντε την κράτησή σας έγκαιρα με επιβεβαίωση της πληρωμής σας και τα ονόματα όλων των καλεσμένων (αν είναι δυνατόν) στο email εκδήλωσης πάρτι: rces2021@yahoo.com. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1,750 μπατ.

Αγορά εισιτηρίου μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής μεταφοράς (ή μετρητά μέσω μέλους του RCES):

Krung Thai Bank PLC
Υποκατάστημα Pattaya Tai
Όνομα λογαριασμού: Rotary Club Eastern Seaboard
Αριθμός Λογαριασμού: 221-0-00980-4
Κωδικός SWIFT: KRTHBK

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε για αυτό που θα προσπαθήσουμε να είναι, μια πιο ευχάριστη και εορταστική βραδιά.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

RCES

Πορτρέτο αφίσας για Χριστουγεννιάτικο πάρτι 2021

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/