24χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο φορτηγό στο Chonburi

Τσονμπούρι –

Ένας 24χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με τη μηχανή του σε ένα σταθμευμένο φορτηγό στο Mueang Chonburi.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στην οδό Sukhumvit κοντά σε μια διασταύρωση που οδηγεί στην υποπεριφέρεια Bang Plasoi το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες πρώτης αντίδρασης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο φορτηγό που μετέφερε σκαλωσιές σταθμευμένες στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας, ο κ. Apaiphong Manaphong, 24 ετών, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Κοντά βρέθηκε η κατεστραμμένη μηχανή του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Anucha Choojai, 57 ετών, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Έφαγα σε ένα εστιατόριο κοντά όταν η μοτοσικλέτα έπεσε στο σταθμευμένο φορτηγό μου στην άκρη του δρόμου».

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για να προσδιορίσει την ακριβή σειρά των γεγονότων και να καθορίσει εάν θα ληφθούν τυχόν νομικά μέτρα ή αν ο κ. Anucha είχε σταθμεύσει σωστά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.