16χρονο αγόρι σκοτώνεται όταν συγκρούστηκε με τη μηχανή του με ένα σεντάν στο Phan Thong

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Phan Thong -

Ένα 16χρονο αγόρι διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο, αφού συγκρούστηκε με τη μηχανή του με ένα σεντάν στο Phan Thong.

Η αστυνομία Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 9:30 μ.μ. χθες, 29 Οκτωβρίου 2021, στον δρόμο Phan Thong – Ban Bueng στην υποπεριφέρεια Nong Hong.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο σεντάν και μια μηχανή που είχε υποστεί ζημιά στο δρόμο. Δημοσιογράφοι στο σημείο παρατήρησαν ότι το ταχύμετρο στο μηχανάκι ήταν κολλημένο.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Στο δρόμο βρέθηκε η σορός του οδηγού μοτοσικλέτας, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας, 16 ετών. Είχε σπάσει τον λαιμό του και υπέστη σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στον θάνατό του.

Οι συγγενείς του θύματος είπαν στην αστυνομία ότι ο έφηβος επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά.

Η οδηγός σεντάν, η κα Ratree Arsai, 39 ετών, είπε στην αστυνομία του Phan Thong: «Είχα ήδη βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν οχήματα όταν διέσχιζα το δρόμο. Δεν έχω ιδέα από πού ήρθε ο αναβάτης της μοτοσικλέτας».

Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.