Νεαρός αλλοδαπός έφηβος πεθαίνει μετά από πτώση από διαμέρισμα στο Sattahip

ΦΩΤΟ: Thai Za

Sattahip -

Ένας νεαρός αλλοδαπός έφηβος κηρύχθηκε νεκρός αφού έπεσε από τον δέκατο τέταρτο όροφο μιας συγκυριαρχίας στο Sattahip σήμερα το πρωί (Οκτώβριος 26th).

Η αστυνομία Na Jomtien ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε μια συγκυριαρχία/ξενοδοχείο στο Soi Na Jomtien 18. Το όνομα του διαμερίσματος αποκρύπτεται εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Αστυνομικοί και ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, έφτασαν στο εν λόγω κτίριο για να βρουν το σώμα του αλλοδαπού έφηβου ηλικίας 17 ετών πεσμένο στο έδαφος. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό λόγω ανήλικου. Η μητέρα του, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κυρία Yashica, 52, επίσης αλλοδαπή, βρέθηκε να κλαίει κοντά στο σώμα του. Μικτές αναφορές ανέφεραν την εθνικότητα των δύο είτε ως Ιρλανδή είτε ως Βρετανή.

Ο Yashica είπε στην αστυνομία: «Ο γιος μου και εγώ ζούσαμε στις 14th όροφο αυτού του κτιρίου. Σήμερα το πρωί δεν τον είδα στο δωμάτιο και πανικοβλήθηκα. Τον έψαχνα μανιωδώς μέχρι που, τραγικά, τον είδα πεσμένο στο έδαφος κάτω από το διαμέρισμα και κάλεσα τις αρχές για βοήθεια.

Η αστυνομία είπε ότι στο σώμα του εφήβου δεν βρέθηκε κανένα σημάδι διαμάχης ή συμπλοκής.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Αστυνομίας στο Αστυνομικό Νοσοκομείο της Μπανγκόκ για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Banmuan

Επιπλέον, η αστυνομία Na Jomtien συνεχίζει τη δική της ξεχωριστή έρευνα για να ελέγξει εάν ο άνδρας πήδηξε κάτω εάν ήταν ατύχημα ή πιθανώς άλλοι λόγοι.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

ΠΗΓΗ: naewna

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.