Το σύστημα «Thailand Pass» θα ξεκινήσει μετά το άνοιγμα της χώρας τον Νοέμβριο, εξηγούνται περισσότερες λεπτομέρειες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Εθνική -

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης θα ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα «Thailand Pass» τον Νοέμβριο για τους εισερχόμενους εμβολιασμένους αλλοδαπούς να καταχωρούν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα πριν από την άφιξή τους στην Ταϊλάνδη.

Εν ολίγοις, το σύστημα Thailand Pass είναι ένα διαδικτυακό σύστημα που σχεδιάστηκε για να κάνει τη διαδικασία τεκμηρίωσης των ταξιδιωτών που εισέρχονται στην Ταϊλάνδη πιο αποτελεσματική και βολική από την προηγούμενη εφαρμογή Πιστοποιητικού Εισόδου (CoE).

Το πάσο Ταϊλάνδης απαιτείται για όλους τους ταξιδιώτες, Ταϊλανδούς ή αλλοδαπούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι (1.) πλήρως εμβολιασμένοι από τις 46 χώρες χαμηλού κινδύνου που αναφέρονται, (2.) πλήρως εμβολιασμένοι στο πλαίσιο του Προγράμματος Sandbox (όλες οι χώρες) και (3.) μη εμβολιασμένοι στο πλαίσιο υποχρεωτικού προγράμματος καραντίνας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thaiembassy.com

Τα απαιτούμενα έγγραφα για να αποκτήσετε τον κωδικό QR της Ταϊλάνδης και να εισέλθετε στη χώρα είναι τα εξής:

  • διαβατήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό ασφάλισης υγείας COVID-19
  • Επιβεβαιωμένη κράτηση ξενοδοχείου ASQ ή Επιβεβαιωμένη κράτηση ξενοδοχείου SHA+
  • Αντίγραφο Ταϊλανδικής Βίζας (εάν απαιτείται)

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν από την 1η Νοεμβρίου στις 9:00 π.μ. και μετά μέσω τπ.προξενικό.go.th. (Ορισμένες αναφορές λένε ότι αυτό μπορεί να καθυστερήσει από έναν συντάκτη της ημέρας) Συνιστάται στους ταξιδιώτες να εγγραφούν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού τους, καθώς ο χρόνος επεξεργασίας της αίτησης θα διαρκέσει περίπου 3 έως 5 ημέρες ανάλογα με την Ταϊλάνδη Πρεσβεία ή Προξενείο όπου έχει υποβληθεί η αίτηση.

Όσοι έχουν ήδη χορηγηθεί με το CoE μπορούν να εισέλθουν στο Βασίλειο σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς εισόδου που βρίσκονται στον ιστότοπο coethailand.mfa.go.th.

ΦΩΤΟ: INN News

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana δήλωσε στον Τύπο ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Prayut Chan-O'Cha είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί ξένους από τον Νοέμβριο και μετά υπό αυστηρές ταξιδιωτικές απαιτήσεις, αναμένοντας να δημιουργήσει περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια μπατ που κυκλοφορούν στην εγχώρια οικονομία και να ενισχύσουν το ΑΕΠ. σε ανάπτυξη 1-1.5% μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πλήρεις λεπτομέρειες για το σύστημα Thailand Pass, απαιτήσεις, διαδικασίες κ.λπ. μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο: Thaiembassy.com.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.