Η παγκοσμίου φήμης ταϊλανδέζικης καταγωγής K-pop Lisa και η Ιταλίδα τραγουδίστρια όπερας επιβεβαίωσαν ότι θα συμμετάσχουν στο Phuket Countdown Festival, λέει ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Weekly

Εθνική -

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια της K-pop Lalisa "Lisa" Manoban των Blackpink, γεννημένης στην Ταϊλάνδη, επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετάσχει στο Phuket Countdown Festival 2022 τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε χθες, 24 Οκτωβρίου, ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού.

Ο υπουργός Phiphat Ratchakitprakarn αποκάλυψε την πρόοδο της εκδήλωσης αντίστροφης μέτρησης στο Πουκέτ και δήλωσε ότι δύο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες Lisa BLACKPINK ή Lalisa Manoban και ο Ιταλός τραγουδιστής της όπερας Andrea Bocelli θα συμμετάσχουν στην παράσταση στο νησί.

«Επιβεβαιώθηκε ότι και οι δύο μπορούν σίγουρα να έρθουν καθώς έχουμε ήδη μιλήσει και με τα δύο πρακτορεία τους. Αλλά θα ήθελα όλοι σας να περιμένετε περισσότερες πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα γιατί πρέπει να μιλήσουμε ξανά για όλες τις λεπτομέρειες, όπως ώρα προβολής, μορφή εκδήλωσης, τόπος διεξαγωγής κ.λπ.», είπε ο Phiphat.

Το σχέδιο οργάνωσης της εκδήλωσης θα εισαχθεί και θα προταθεί στην Υπουργική Επιτροπή στο επόμενο βήμα για έγκριση προϋπολογισμού μετά την υπογραφή της σύμβασης με τους καλλιτέχνες. Σύμφωνα με τον υπουργό, ο προϋπολογισμός και για τους δύο καλλιτέχνες ήταν περίπου 100 εκατομμύρια μπατ ενώ ο προϋπολογισμός για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν περίπου 200 εκατομμύρια μπατ.

Προηγουμένως, το Η Αρχή Τουρισμού της Pattaya έχει επίσης προγραμματίσει να προσκαλέσει τη "Lisa" Blackpink στο επαρχιακό φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης. Είναι πιθανό ότι εάν της εγκρινόταν να πραγματοποιήσει μια παράσταση στο Πουκέτ, η γεννημένη στην Ταϊλάνδη τραγουδίστρια της K-pop θα μπορούσε ενδεχομένως να συμμετάσχει και στην Πατάγια. Ωστόσο, ο υπουργός Τουρισμού δεν ανέφερε ακόμη αυτό το θέμα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.