Ένα εννιάχρονο αγόρι και η εξάχρονη αδερφή του πνίγηκαν στη λιμνοθάλασσα Ban Bueng

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Ένα εννιάχρονο αγόρι και η εξάχρονη μικρότερη αδερφή του πνίγηκαν τραγικά σε μια λιμνοθάλασσα στο Ban Bueng το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με μέλη της οικογένειας και τις τοπικές αρχές.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια λιμνοθάλασσα στο Ban Bueng.

Η εν λόγω λιμνοθάλασσα έχει πλάτος 10 μέτρα, μήκος 15 μέτρα και βάθος περίπου τρία μέτρα.

Τα δύο νεαρά θύματα αναγνωρίστηκαν από τα μέλη της οικογένειας ως ένα εννιάχρονο αγόρι, ο Anucha Watayotha, και η εξάχρονη αδερφή του Thitaya Watayotha.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν βγάλει το Thitaya από το νερό πριν φτάσουν στο σημείο οι πρώτες ιατρικές υπηρεσίες. Ο Thitaya μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο, διαπιστώθηκε τραγικά ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Το σώμα του Anucha βρέθηκε αργότερα από έναν δύτη διάσωσης που έψαχνε υποβρύχια στη λιμνοθάλασσα.

Ο παππούς τους, κ. Prasan Singrat, είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Φροντίζω και τα τρία εγγόνια μου κάθε μέρα καθώς οι γονείς τους πήγαιναν στη δουλειά».

«Στα δύο παιδιά άρεσε να παίζουν κοντά στη λιμνοθάλασσα αλλά σήμερα δεν τα είδα. Ζήτησα από τους ντόπιους κοντά να τους ψάξουν στη λιμνοθάλασσα πριν βρουν το κορίτσι. Δεν βρήκαν το αγόρι και έτσι κάλεσα τις ομάδες διάσωσης για βοήθεια. Είμαι πολύ λυπημένος και λυπάμαι που συνέβη αυτή η κατάσταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Ban Bueng μίλησε περαιτέρω με τον Prasan για να προσδιορίσει πού ήταν ακριβώς όταν πνίγηκαν τα παιδιά. Η αστυνομία δεν είχε αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες για το περιστατικό. Το τρίτο παιδί, που δεν κατονομάστηκε, δεν κολυμπούσε στη λιμνοθάλασσα και δεν έπαθε τίποτα.

Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν πίστεψαν ότι ένα παιδί μπορεί να έπεσε στη λιμνοθάλασσα κατά λάθος και να αντιμετώπισε πρόβλημα, με αποτέλεσμα το δεύτερο παιδί να μπει στο νερό για να προσπαθήσει να βοηθήσει, αλλά και τα δύο πνίγηκαν τραγικά. Το συνολικό περιστατικό, ωστόσο, είναι ακόμα υπό διερεύνηση και δεν έχει δημοσιοποιηθεί το τελικό χρονοδιάγραμμα των γεγονότων.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.